Cine sunt actorii din noul serial turcesc "Nehir"! DETALII inedite despre celebrii protagonisti! In ce alte productii renumite au mai jucat

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 iul 2021, 15:04
video Foto(7)

Noul serial "Nehir", care incepe in aceasta seara la Kanal D aduce in atentia publicului actori celebri si foarte apreciati in Turcia.

Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, telespectatorii si-au luat ramas bun de la serialul "Hercai" si de la actorii pe care au ajuns sa ii indrageasca enorm, astazi, va debuta la Kanal D o noua productie turceasca de exceptie "Nehir", recent lansata pe micile ecrane din Turcia, la finalul anului trecut, care ii are in rolurile principale pe celebrii actori Biran Damla Yılmaz si Feyyaz Duman.

Serialul "Nehir", o poveste incredibilă despre dragoste si tradare

Noua productie "Nehir", care va incepe in aceasta seara la Kanal D si va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 20:00, va aduce in prim plan, spre incantarea publicului, o fascinanta poveste de viata a unei tinere extrem de ambitioase, care va duce o lupta permanenta pentru a supravietui. Protagonista Nehir Aksu, pusa in scena de celebra actrita Biran Damla Yilmaz, este o tanara marcata de o copilarie grea cu multe neajunsuri.

Ramasa orfana inca de mica, Nehir a intampinat multe dificultati de-a lungul timpului, dar mai ales in perioada in care a trait la orfelinat. Pe cand era adolescenta, Nehir o intalneste pe Zerrin, interpretata de actrita Sumru Yavrucuk, o femeie bogata si inteligenta, care o ia pe tanara fata sub protectia sa, pentru a o ajuta sa isi cladeasca un drum in viata si sa poata surpravietui in societate.

Insa Zerrin ii va deveni si un mentor in secretele tradarii, doar de dragul de a acumula cat mai multi bani.

Treptat, cele doua vor deveni partenere de afaceri. Zerrin se va da drept mama lui Nehir, pe care o va indeamna mereu sa isi foloseasca marele atu, frumusetea, pentru a cuceri cat mai multi barbati potenti financiar si foarte influenti in inalta societate.

Prietenia si parteneriatul celor doua femei vor functiona perfect pana la un moment dat, cand Zerrin va constata ca protejata sa, Nehir, este din ce in ce mai apropiata de un barbat pe care il cunoaste in mediul online, pe nume Nazim. Va fi clipa in care tanara Nehir isi va lua inima in dinti si va decide sa isi vada de propria sa viata, sa isi cladeasca un nou inceput alaturi de Nazim, cel pe care il place, fara sa mai depinda de Zerrin.

Insa lucrurile se vor precipita in momentul in care va iesi la iveala trecutul neasteptat al misteriosului Nazim. Aparitia in peisaj a unui tanar chipes, pe nume Tarik nu va face decat sa complice situatia tinerei Nehir. Astfel, cele patru personajel, Nehir, Zerrin, Tarik si Nazim se vor confrunta cu multe piedici, tradari, minciuni si tensiuni si vor incerca din rasputeri sa le depaseasca. Ramane de vazut daca iubirea adevarata si adevarul vor triumfa in cele din urma si vor schimba pozitiv viata personajelor!

Citeste si: PREMIERĂ. Noul serial „Nehir” începe astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Serialul "Nehir" aduce in atentia publicului actori celebri si talentati 

Telespectatorii ii vor descoperi in distributia serialul Nehir pe cativa actori renumiti in Turcia, care au interpretat de-a lungul timpului in multe productii turcesti de exceptie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, odata cu inceperea noului serial "Nehir", ppublicul ii vor revedea pe actorii principali ai productiei, Biran Damla Yılmaz (in rolul superbei Nehir Aksu) si Feyyaz Duman (in rolul lui Nazim Guney), dar si pe Burak Yörük (Tarik Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan), Tuna Orhan (Ekrem), actori cu vasta experienta in actorie si cu un palmares impresionant.

Biran Damla Yilmaz, una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia!

La doar 24 de ani, Biran Damla Yilmaz, este o actrita extre de apreciata in Turcia si chiar si peste hotare, datorita telentului ei de exceptie si a frumusetii sale rapitoare. Aceasta a debutat in anul 2015 cu un rol secundar, jucat in serialul "Suleyman Magnificul, sub donnia iubirii", care a insemnat un prim pas spre o cariera stralucita.

Dupa doar doi ani, Biran Damla Yilmaz a fost cooptata sa joace un principal in serialul "Petale de singurătate". Tot un rol principal a primit si anul trecut in distributia serialului Nehir, pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare a carierei sale. In privinta vietii personale, aceasta nu s-a bucurat de acelasi succes si a preferat mereu sa fie cat mai discreta. Dupa ce a jucat in serialul "Ögretmen", in anul 2019, presa turca a speculat ca tanara actrita ar avea o relatie cu actorul Ilker Kaleli. Inainte de aceasta idila, presa a scris ca Biran ar fi avut o relatie de iubire cu fiul unui miliardar turc, insa totul s-ar fi incheiat.

Feyyaz Duman, protagonistul noului serial "Nehir"

Feyyaz Duman are 39 de ani si se bucura de un succes rasunator in cariera de cativa. Acesta a devenit celebru odata cu rolul magistral interpretat in serialul "Femeie în înfruntarea destinului". Acesta s-a nascut si a trait multa vreme in orasul Mardin, pana a decis sa mearga la studii in Istanbul, acolo unde s-a inscris in cadrul Universitatii Tehnice.

Insa dupa absolvirea facultatii a realizat ca isi doreste de fapt sa revina la marea lui pasiune, actoria si a decis sa plece cu o bursa de studii in New York, unde a facut studiat Facultatea de Teatru si Film. In anul 2019, Feyyaz Duman s-a casatorit cu iubita lui, Zozan Şimşek, dupa i relatie lunga. Anul trecut a fost cooptat in distributia serialului Nehir, in care a primit un rol principal, pe care l-a intepretat impecabil.

Nu pierdeti in aceasta seara premiera serialului Nehir, de la ora 20:00, la Kanal D, ce va putea fi urmarit de luni pana vineri!

Citeste si: Orhan din noul serial "Nehir", un actor de legenda in Turcia! Iata ce sotie tanara si frumoasa are celebrul Sait Genay! Incredibil ce diferenta de varsta exista intre cei doi!