Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2024, 23:54

Actorii din distribuția serialului “O dragoste”, 

Sursa: Captură KANAL D

Noua producție turcească, “O dragoste”, care va începe în curând, la Kanal D, va aduce în atenția publicului, actori celebri, dar și tineri talentați aflați la început de carieră! Telespectatorii o vor putea reîntâlni pe renumita actriță Evrim Alasya, pe care au cunoscut-o cu ani în urmă, în serialul Guneș!

Fanii serialelor turcești din România au un nou motiv de bucurie deoarece în curând, Kanal D va aduce pe micile ecrane o nouă producție de excepție, intitulată “O dragoste” (cu titlul original: Kızılcık Şerbeti), ce va prezenta o poveste tulburătoare de viață, în care iubirea, tradițiile și modernismul se vor împleti într-o manieră captivantă. De asemenea noul serial va încânta telespectatorii cu un scenariu impresionant și personaje bine conturate, puse în scenă de actori renumiți, dar și de tineri aflați la început de drum în actorie.

Noua producție turcească, “O dragoste”, care va începe în curând, la Kanal D, va aduce în atenția publicului, actori celebri, dar și tineri talentați aflați la început de carieră

Serialul turcesc „O dragoste” va aduce în prim plan povestea de viață a tinerei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește mare dragoste la doar 20 de ani. Abia admisă la facultate, Doga se îndrăgostește iremediabil de carismaticul Fatih (interpretat de actorul Dogukan Gungor), un tânăr educat, care provine dintr-o familie conservatoare.

Acesta își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Intriga acțiunii va fi declanșată în clipa în care tânăra Doga va rămâne brusc însărcinată. Sarcina neplanificată va da peste cap planurile acesteia, dar va cutremura din temelii și viețile familiilor celor doi îndrăgostiți.

Actrița Sila Turkoglu, care va da viata personajului principal Doga, are 24 de ani și a venit pe lume în orașul Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului când a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile

în domeniul actoriei. Aceasta a debutat pe platourile de filmare în anul 2018 și de atunci a continuă să joace în multe proiecte de succes, care i-au adus mari reușite.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care a dat viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată ce voce superbă are celebra actriță!

Actorul Dogukan Gungor, care va juca rolul principal Fatih, are 27 de ani si s-a născut în Ankara, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație exemplară și suport pentru

a-și continua studiile și a-și clădi o carieră în domeniul actoriei. Publicul din România l-a cunoscut recent în serialul Promisiunea, în rolul Hamit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: “O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, în curând, numai la Kanal D!

Un personaj puternic care va încânta telespectatorii în distribuția noului serial „O dragoste”, este Kivilcim Arslan (interpretată magistral de către celebra actrița Evrim Alasya), mama frumoasei Doga. Renumita actriță Evrim Alasya are 44 de ani și a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2015 când a jucat în producția Guneș, în rolul principal, iar în 2023, această a revenit la Kanal D, în serialul Destăinuiri.

Fanii serialelor turcești se vor bucura de asemenea odată cu difuzarea noului serial “O dragoste” și de interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiți actori turci, precum Baris Kilic (personaj Omer Unal), carismaticul actor pe care telespectatorii l-au putut admira în seriale de succes precum “Prețul fericirii”, “Valea lupilor” sau “Feriha”, difuzate la Kanal D. Nu rataţi, în curând, la Kanal D, serialul “O dragoste”, ce va prezenta o poveste despre iubire, sacrificiu, ce leagă destinele a două familii foarte diferite, dar care, în mod neașteptat, împărtășesc aceleași adevăruri și valori.