Cine sunt actorii din noul serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și palpitant

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2024, 23:57

Noua producție de excepție, „Poveste din Anatolia”, care va începe pe 22 ianuarie, va aduce în atenția telespectatorilor, actori renumiți, dar și tineri aflați la început de carieră!

Fanii serialelor turcești din România au un nou motiv de bucurie la începutul acestui an, deoarece din dată de 22 ianuarie, Kanal D va aduce pe micile ecrane o nouă producție încântătoare, intitulată „Poveste din Anatolia” (cu titlul original: Gönül Dağı), ce va prezența o poveste tulburătoare de viață. De asemenea noul serial va captivă publicul printr-un scenariu atractiv și personaje bine conturate, interpretate magistral de actori celebri, dar și de tineri aflați la început de drum în domeniul actoriei.

Noua producție de excepție, „Poveste din Anatolia” va aduce în atenția telespectatorilor, actori renumiți, dar și tineri aflați la început de carieră

Acțiunea serialului „Poveste din Anatolia” se petrecere în comunitatea din Gedelli, un orășel din Anatolia, situat lângă muntele Gonul. Personajul central este tânărul și carismaticul Taner (interpretat de actorul Berk Atan), care își va reîntâlni dragostea pierdută, o iubită din vremea adolescenței, Dilek (interpretată de superba actrița Gülsim Ali) iubirea lor va căpăta noi valențe odată cu mișcările seismice ale muntelui Gonul, care va da tuturor locuitorilor orașul viață peste

cap.

Odată cu desfășurarea unor evenimente dramatice se vor dezvălui povești impresionante de viață, o iubire plină de puritate a celor doi protagoniști, dar și viață de zi cu zi a personajelor. Chipeșul Taner a fost nevoit să renunțe la visul de a-și continuă studiile, după moartea tatălui său și s-a văzut nevoit să își întrețină familia. Doar iubirea îi va da puterea și ambiția de a merge mai departe și de a depăși orice obstacol.

Citește și: Serialul “Poveste din Anatolia” va avea premiera pe 22 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Berk Atan (în vârstă de doar 32 de ani), încă din anul 2015, în distribuția serialului Güneş, în care a dat viață personajului Savaş Mertoğlu. Iar din 22 ianuarie 2024, publicul îl va putea urmări din nou în producția de excepție „Poveste din Anatolia”, interpretând rolul principal Taner, care cu siguranță va cuceri cu talentul lui desăvârșit.

Partenera celebrului actor Berk Atan este frumoasă și talentata actriță Gülsim Ali (în vârstă de 28 de ani), care va da viață personajului Dilek.

Această are o experiență de 12 ani pe platourile de filmare deoarece a debutat la o vârstă fragedă și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu și a perseverat, devenind din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată în breaslă actrițelor din tânăra generație.

Pe lângă actorii care vor interpreta rolurile principale, telespectatorii se vor bucura și de alte nume sonore din lumea serialelor turcești, precum: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem

Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Cemre Melis Çınar, Utku Ateş, Serkan Kuru, Zümre Meğreli, Güliz Aybey, Faruk Karagül, Ulviye Karaca, Ruhi Sarı.

Citește și: “Poveste din Anatolia”, o nouă producție dedicată fanilor serialelor turcești de succes, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.