Cine sunt actorii din noul serial turcesc “Promisiunea”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un carusel de emoții și trăiri! Actorul Selim Bayraktar este cunoscut publicului din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2023, 00:48
serialul Promisiunea Foto(6)

Promisiunea, un nou serial turcesc va începe la Kanal D din 13 noiembrie

Sursa: Captură KANAL D

Noua producție turcească, “Promisiunea”, va aduce în atenția telespectatorilor postului Kanal D, actori celebri, dar și tineri aflați la început de carieră, însă foarte talentați și carismatici! Pe renumitul Selim Bayraktar fanii serialelor turcești l-au putut admira în rolul “Sümbül” din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Fanii producțiilor turcești din România au un nou motiv de bucurie, deoarece din dată de 13 noiembrie 2023, de la ora 20:00, Kanal D va aduce pe micile ecrane un nou serial de succes, intitulat Promisiunea, care va prezența o poveste captivantă de iubire, trăiri intense, emoții puternice, multe răsturnări uluitoare de situație, dar și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia.

Noua producție turcească, “Promisiunea”, va aduce în atenția telespectatorilor postului Kanal D, actori celebri, dar și tineri aflați la început de carieră

Serialul turcesc “Promisiunea” va aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de dragoste imposibilă, presărată cu multe obstacole, suferințe, lacrimi amare și sacrificii. Noua producție “Promisiunea” (cu titlul original: ”Zümrüdünka”) va prezenta povestea tulburătoare de viață a sfioasei Zümrüt (interpretată de renumită actrița Ceren Yilmaz, în vârstă de doar 33 de ani), o față ambițioasă care va duce pe umerii săi povara familiei sale. După ce tatăl ei va suferi un cumplit accident tânăra se va vedea nevoită să își ajute din răsputeri întreagă familie, tatăl grav bolnav, mama și cele două surori.

Această va deveni angajată unei familii bogate din Cappadocia, fapt ce îi va pecetlui destinul.

O fascinantă poveste de iubire se va înfiripa între frumoasa Zümrüt și Serhat, moștenitorul familiei Demirkan (interpretat de actorul Alp Navruz, în vârstă de 33 de ani). Cei doi îndrăgostiți vor plănui în secret să se căsătorească, după ce tânărul va reveni din armata. Însă lumea lui Zümrüt se va prăbuși în clipă în care va află că Serhat a murit.

Deși va fi îngenuncheată de durerea pierderii bărbatului iubit, tânăra va încerca să depășească momentele grele și să renască din propria cenușă asemenea păsării Phoenix.

Citește și: Când începe noul serialul turcesc Promisiunea! Kanal D va aduce în atenția telespectatorilor o producție de excepție cu actori celebri și apreciați în Turcia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe lângă cei doi actori de excepție, Ceren Yilmaz și Alp Navruz, telespectatorii îi vor mai putea admira și mulți alți actori celebri pe care deja i-au cunoscut în alte producții turcești, precum Selim Bayraktar, care va da viață personajului Abbas Demirkan. Îndrăgitul actor a devenit cunoscut publicului din România încă de pe vremea în care a jucat în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în rolul Sümbül.

Citește și: Cât câștigă cei mai cunoscuți și frumoși actori din Turcia: Topul celor mai bine plătiți actori turci