Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2022, 12:24
Foto(4)

Noua producție de excepție, Totul pentru familia mea, va aduce în atenția telespectatorilor postului Kanal D, actori renumiți pentru talentul lor, consacrați sau aflați la început de carieră!

Fanii serialelor turcești din România au un nou motiv de bucurie, deoarece din dată de 14 noiembrie Kanal D va aduce pe micile ecrane o nouă producție de excepție, intitulată Totul pentru familia mea, ce va evidenția o poveste impresionantă de viață a unei familii greu încercate de destin. Noul serial va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, după ce pe 10 noiembrie producția Aripi frânte se va încheia. 

Cine sunt actorii din noul serial turcesc, Totul pentru familia mea, care va începe din 14 noiembrie la Kanal D

Producția turcească Totul pentru familia mea va aduce în prim plan povestea tulburătoare, dar și lupta de supraviețuire a patru frați rămași orfani mult prea devreme, pentru care viață va deveni un adevărat coșmar. Cei patru frați se vor confruntă cu multe piedici și vor întâmpina situații limita și evenimente tragice, care îi vor marca pe viață.

Cel care va declanșa aceste momente dificile pentru cei patru frați va fi maleficul Akif Atakul, un personaj negativ, care își va pune aprig amprenta asupra existenți celor patru tineri. 

Citeste si: Vești importante pentru fanii serialelor turcești! Totul pentru familia mea, o nouă producție de succes va începe la Kanal D! Iată ce se va întâmpla cu serialul Aripi frânte!

Kadir, fratele cel mare, care are vârstă de 19 ani, își va lua în serios rapid rolul de stâlp al familiei, fiind nevoit să se maturizeze brusc pentru a-și ajută frații și pentru a-i proteja de toate nenorocirile care se vor abate asupra lor. Doar iubirea frățească și amintirea rămasă vie a părinților le vor insuflă puterea de a merge mai departe celor patru frați, după fiecare lovitură puternică a vieții și îi vor ajută să răzbească și să învingă toate obstacolele. 

Producția Totul pentru familia mea va fascina publicul nu doar prin povestea impresionantă de viață prezentată ci și printr-o distribuție de excepție, alcătuită dintr-o pleiadă de actori talentați și apreciați în Turcia, printre care se numără: Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Halit Ozgur Sări, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții. 

Tânărul actor Halit Ozgur Sari va da viață personajului principal Kadir

Halit Ozgur Sari a împlinit de curând vârsta de 29 de ani, însă cu toate acestea se numără deja printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Născut în 1993, în Istanbul, Halit Ozgur a studiat inițial la îndemnul părinților lui Facultatea de Economie, pentru a avea o profesie stabilă, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la pasiunea lui pentru actorie așa că a hotărât să se înscrie apoi și la Facultatea de Teatru pe care de asemenea a absolvit-o cu brio, devenind un actor cu drepturi depline.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tânărul a debutat pe platourile de filmare în anul 2018, pe când avea 25 de ani, în serialul Diriliş Ertuğrul, iar apoi a mai fost cooptat și în producțiile: Şampiyon (2019-2020), Kırmızı Oda (2020), Totul pentru familia mea (2021), Gizli Saklı (2022). Rolul principal Kadir din serial Totul pentru familia mea i-a adus cel mai mare succes din carieră lui de până acum. 

Actrița Ahu Yagtu va da viață personajului Suzan

Ahu Yagtu face parte din elită celor mai apreciate actrițe ale Turciei. Această s-a născut pe 11 iulie 1978 în Izmir. În prezent are 44 de ani și se bucură de o carieră strălucită pe care a construit-o pas cu pas și pentru care a muncit enorm de-a lungul celor două decenii. La vârsta majoratului Ahu a început să cocheteze cu modelingul și s-a mutat în Istanbul din cauza activităților de fashion. Însă pentru că a fost pasionată de actorie încă din adolescență, Ahu Yagtu a decis să studieze Școala de Arte, secția actorie și astfel a devenit o actrița așa cum visase.

În anul 2003 aceasta a debutat pe platourile de filmare, în serialul Biri Bizi Gözetliyor, iar apoi au urmat multe alte roluri importante care i-au adus mari succese. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2011 când a jucat în serialul Dragoste și ura, în rolul Pelin, iar apoi în 2016 a revenit la Kanal D în serialul Furtună pe Bosfor, în rolul Candan și în curând, Ahu va juca în noul serial Totul pentru familia mea. 

Citeste si: “Totul pentru familia mea”, un nou serial emoţionant, din 14 noiembrie, la Kanal D!

Celebrul actor Celil Nalçakan va juca rolul Akif Atakul

Celil Nalçakan se numără printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Cu o carieră de peste douăzeci de ani și multe roluri magistral jucate în producții de excepție, Celil Nalçakan se bucură de recunoașterea și admirația publicului din Turcia și de peste hotare, mândrindu-se cu mari reușite. Deși la vârsta de 18 ani a decis să studieze Facultatea de Geologie în cadrul Universității Sivas Cumhuriyet în cele din urmă s-a reorientat către Facultatea de Teatru pe care a absolvit-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline.

În anul 2006 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Silă, iar apoi a început să fie din ce în ce mai apreciat de marii producători de seriale turcești. Cel mai recent proiect al sau este serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul principal negativ Akif Atakul. 

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?