Cine sunt actorii din „Secrete de familie”. ”Yargi” este serialul momentului în Turcia

Autor: Bianca Vidoi

Cine sunt personajele principale ale serialului „Secrete de familie”?

Sursa: Kanal D

Serialul turcesc „Secrete de familie” a atras milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, iar acestea sunt actorii celei mai apreciate producții.

Anul 2023 a fost unul important pentru pasionații serialelor turcești, deoarece postul de televiziune Kanal D a început difuzarea mai multor producții televizate de excepție, din care face parte și „Secrete de familie”. „Secrete de familie” este difuzat începând cu data de 30 august și poate fi urmărit luni și marți, începând cu ora 23:30 la Kanal D, iar aceștia sunt actorii ce dau viață personajelor îndrăgite ale serialului.

Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu joacă rolurile principale

Producția „Secrete de familie” aduce în fața micilor ecrane milioane de telespectatori ce sunt fascinați de povestea de dragoste dintre Ilgaz și Ceylin, ce trec peste lege sau chiar peste propriile principii pentru a descoperi adevărul, legat de mai multe fapte criminale ce le sunt aduse în față. În toată această situație neașteptată, sentimentele dintre cei doi vor fi tot mai puternice, însă întorsăturile de situație o să le dea peste cap viața, astfel încât începe o luptă pentru dreptate și iubire.

Pinar Deniz este actrița ce joacă personajul principal feminin, Ceylin, în serialul turcesc „Secrete de familie”, iar aceasta este cunoscută de fanii din România pentru rolul pe care l-a avut în „Patria mea ești tu!”, dar și în seria „Destăinuiri”. Actrița ce este cunoscută de milioane de persoane din întreaga lume s-a născut în Adana, Turcia, într-o familie modestă, iar atunci când aceasta avea doar doi ani, părinții ei au decis să se mute într-un cartier din Instanbul, acolo unde a copilărit alături de cei doi frați și cele două surori.

Pasiunile fetei pentru dans și muzică au început însă de la o vârstă fragedă, fiind modurile prin care aceasta găsea liniște, dar și un bun intermediu pentru a își exprima gândurile și emoțiile, iar familia ei a susținut-o în a își urma pasiunile. Pinar Deniz a urmat cursurile Universității din Istanbul, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate, însă mătușa ei a încurajat-o să se înscrie la o agenție de talente, unde a fost rapid remarcată pentru naturalețea și autenticitatea ei, ajungând astfel să aibă o carieră în actorie de peste 10 ani.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul Secrete de familie! Care sunt noile ore și zile de difuzare! Telespectatorii îl vor urmări de două ori pe săptămână la Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Kaan Urgancioglu este un celebru actor din Turcia, apreciat pentru numeroasele producții în care a apărut, fiind astfel cel ce îl joacă pe Ilgaz în serialul turcesc „Secrete de familie”. Actorul de 42 de ani s-a născut în Izmir, Turcia, iar acesta are un frate de care este foarte atașat. Kaan Urgancioglu nu a făcut parte dintr-o familie modestă, acesta terminând cursurile unui liceu privat, urmând ca acesta, alături de membrii familiei sale să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde a absolvit facultatea.

În anul 2000 s-a întors în Turcia, unde a mai terminat o universitate turcească.

Anul 2002 a fost anul lui norocos, fiind remarcat de producătorul Abdullah Oguz, ce l-a invitat la audiția serialului „Karaoglan”. Prima sa audiție a fost una plină de succes, punând astfel bazele unei caiere de peste două decenii în lumea actoriei, potrivit click.ro.

Ce alți actori joacă în „Secrete de familie” sau „Yargi”

Serialul turcesc „Secrete de familie” sau „Yargi” aduce pe același platou de filmare nume importante al industriei actoricești din Turcia, fiind actori ce pe care oamenii i-au apreciat și urmărit și în alte producții televizate de succes. Alături de Kaan Urgancioglu, ce dă viață personajului principal masculin, și de Pinar Deniz, ce joacă rolul personajului principal feminin, vor juca în producția de succes „Secrete de familie” și alți actori remarcabili, precum Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan și Şükran Oval.

„Secrete de familie” sau „Yargi” este un serial turcesc ce a adus în fața micilor ecrane milioane de telespectatori din întreaga lume, iar acesta este produs de creatorii serialului-fenomen „Dragoste infinită”. Succesul serialului „Secrete de familie” este unul desăvârșit atât în Turcia, țara de proveniență, cât și în ri din Europa și America de Sud, potrivit viva.ro.

Serialul „Secrete de familie” a câștigat mai multe premii pentru producția impresionantă, dar și pentru cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului in anul 2022, cotele de piață atingând 20% de la primul episod.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.