Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2022, 15:31

Serialul de excepție Mă numesc Zuleyha aduce în atenția publicului, actori renumiți pentru talentatul lor desăvârșit și foarte apreciați în Turcia.

Producția turcească Mă numesc Zuleyha a fascinat în primele două sezoane cu povestea impresionantă de dragoste neîmplinită dintre personajele centrale, Zuleyha și Yılmaz, cu trăirile complexe ale personajelor puse în scenă de actori talentați, dar și cu decorurile inedite și recuzita care au purtat telespectatorii în vremuri îndepărtate.

Producția Mă numesc Zuleyha ilustrează povestea dramatică a frumoasei eroine, Zuleyha!

Serialul Mă numesc Zuleyha, a adus în atenția publicului din România, actori dintre cei mai talentați și apreciați în Turcia în prezent, care au interpretat magistral rolurile și au transmis multe emoții și trăiri intense dincolo de ecrane. Printre eroii serialului Mă numesc Zuleyha se numără nume mari ale cinematografiei din Turcia, precum: Vahide Percin, Ugur Gunes, Hilal Altinbilek, Kerem Alisik, Murat Unalmis, Melike Ipek Yalova și mulți alții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha

Îndrăgită actrița Hilal Altinbilek a dat viață persnajului central al serialului Mă numesc Zuleyha, rol ce i-a adus mare succes în carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului. La doar 30 de ani, Hilal Altinbilek se poate mândri cu peste zece ani de experiență pe pltourile de filmare. Rolul care i-a adus primul mare succes a fost cel din serialul Trandafirul negru, în anul 2013. Celebra actrița este admirată nu numai pentru talentul ei deosebit, ci și pentru frumusețea să încântătoare. În prezent Hilal Altinbilek trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebrul scriitor turc Metin Hara, în vârstă de 39 de ani.

Murat Unalmis, care a dat viață personajului Demir în serialul Mă numesc Zuleyha

Rolul Demir a fost pus în scenă în serialul Mă numesc Zuleyha de către celebrul actor Murat Unalmis, care de asemenea este recunoscut pentru talentul lui desăvârșit și pentru pasiunea cu care joacă pe platourile de filmare. La cei 40 de ani, Murat Unalmis arată impecabil și încă are de gând să mai încânte publicul din Turcia și de peste hotare, în ciuda faptului că a decis în ultimii ani să se lanseze și în afaceri în turism. Dincolo de profesie, Murat Unalmis nu este un bărbat împlinit încă deoarece nu și-a întâlnit încă marea iubire pentru a-și întemeia propria familie, însă femeile superbe roiesc în jurului lui.

Ugur Gunes, actorul care a interpretat rolul Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha

Un alt actor talentat și apreciat în Turcia, care a făcut furori în serialul Mă numesc Zuleyha, este Ugur Gunes. Acesta a dat viață personajului principal Yilmaz. La doar 34 de ani, Ugur se bucură de admirația publicului din Turcia și de peste hotare datorită talentului sau uriaș și a carismei sale aparte. Născut și crescut în Ankara, Ugur Gunes a studiat inițial Facultatea de Geografie în cadrul Universității din Ankara și abia ulterior a decis să revină la prima să mare pasiune, actoria. A debutat pe micile ecrane în anul 2011 și de atunci a jucat în multe seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese.

Vahide Percin, o legendă a cinematografiei din Turcia

Vahide Percin a încântat publicul cu rolul Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, încă de la primele episoade. Celebra actrița este considerată o adevărată legendă a cinematografiei turcești datorită zecilor de roluri jucate magistral de-a lungul carierei sale, în seriale și filme artistice de mare succes. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2012 pe când a jucat în serialul Feriha, iar apoi în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2014 și în anul 2020 a încântat publicul cu rolul Hunkar în producția Mă numesc Zuleyha. Îndrăgită Vahide Percin a reușit să învingă cancerul mamar cu câțiva ani în urmă și apoi a decis să revină pe platourile de filmare și în ciuda vârstei de 56 de ani, această este extrem de activă și dornică să mai încânte telespectatorii cu multe roluri reușite pe viitor.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.