Cine sunt actorii din serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2021, 09:55
serialul Nemilosul Istanbul Foto(5)
Actorii principali din distributia serialului "Nemilosul Istanbul"

Productia turceasca "Nemilosul Istanbul" aduce in atentia publicului actori extrem de talentati

Kanal D le aduce inca un motiv de bucurie fanilor serialelor turcesti o noua productie impresionanta, „Nemilosul Istanbul”/ ("Zalim Istanbul"), incredibila poveste a luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata decenta intr-un oras tentacular, plin de capcane. Fie ca vin din partea strainilor sau chiar a celor apropiati, acestea pun la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei.


Noul serialul va aduce in atentia publicului povestea tulburatoare de viata a unei mame care lupta sa isi cladeasca o viata decenta, alaturi de cei trei copii ai sai, intr-un oras al tuturor posibilitatilor, dar totodata si plin de capcane si obstacole ce pandesc la tot pasul.

Serialul "Nemilosul Istanbul" aduce in atentia publicului actori celebri si talentati!

Serialul o prezinta pe Seher Yilmaz (Deniz Ugur), personajul central al serialului, care locuieste cu cei trei copii ai sai intr-un mic oras din Turcia, insa traiul acestei familii la limita saraciei

si dorinta de a avea o viata mai buna o determina sa se mute in Istanbul, un oras in care, considera ea, oportunitatile sunt uriase pentru a se realiza. Odata mutata in orasul tuturor posibilitatilor, Seher il va reintalni pe Agah Karacay (Fikret Kushan), un barbat realizat, o veche cunostinta a femeii. Insa aceasta intalnire va fi un test pentru cei doi, precum si pentru fiecare membru al celor doua familii.

Talentata actrita, Deniz Ugur s-a nascut in 1971 la Ankara ca singurul copil al celebrului cantaret de opera Mete Uğur și al balerinei Suna Uğur. A absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universitatii din Istanbul.

Deniz Ugur a avut prima sa experienta in calitate de actrita in anul 1993, in serialul "Yaz evi".

Anul trecut, Deniz Uğur a dat viata personajului Seher Yılmaz in serialul "Nemilosul Istanbul, reusind sa incante din nou publicul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rolul principal masculin in productia "Nemilosul Istanbul" este interpretat magistral de celbrul actor Fikret Kuskan, nascut in 1965 la Istanbul. Acesta a început teatrul înca din liceu cu sprijinul profesorului sau de literatura, care i-a observat talentul nativ si l-a indrumat catre actorie.

In 1986, a promovat examenul special de talente al Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat al Universitătii din Istanbul și și-a continuat studiile în această școală.


Fikret Kuskan a debutat in actorie cu un prim rol intr-un film artistic, "Sis", care avea sa ii aduca un succes rasunator. Au urmat apoi multe alte roluri care de-a lungul timpului l-au propulsat printre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Din distributia serialului mai fac parte si alti actori celebri, cunoscuti si indragiti de publicul din Romania. Astfel, telespectatorii ii vor revedea pe Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau pe  Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).

Din perspectiva scenariului productiei, este interesanta proiectarea orasului Istanbul ca un personaj in sine, un amestec de fascinatie, pericol, promisiuni, de multe ori desarte, dar si impliniri pentru care trebuie sa lupti cu inversunare. Cosmopolitul Istanbul e ca o entitate mustind de viata, de oportunitati, dar care te inghite cu totul daca nu ai calitatile si determinarea necesare sa ii faci fata.

Nu pierdeti, incepand de astazi, 7 octombrie, la Kanal D, serialul turcesc, „Nemilosul Istanbul”, o productie care isi va purta publicul printr-un carusel al emotiilor de tot felul. Treceri de la cea mai neagra disperare la o raza de speranta, intalnirea personajelor principale cu oameni providentiali sau, dimpotriva, rivali nemilosi, dragostea pentru familie, acestea sunt  fatete ale productiei, ce ii vor tine pe fanii serialelor turcesti in fata micilor ecrane, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.