Cine sunt actorii din serialul turcesc „Promisiunea”? Telespectatorii o vor putea admira pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 nov 2023, 19:42

Cine sunt actorii ce vor da viață personajelor principale din serialul turcesc „Promisiunea”?

Sursa: Captură KANAL D

Telespectatorii postului de televiziune Kanal D vor putea să urmărească un nou serial turcesc, în care o vor putea urmări pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale.

Fanii serialelor turcești sunt entuziasmați pentru noua peliculă ce o să fie difuzată pe Kanal D, „Promisiunea”, începând cu data de 13 noiembrie 2023, în care o vor putea admira pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale.

Cine este Ceren Yilmaz, actrița ce joacă rolul eroinei principale

Frumoasa Ceren Yilmaz joacă rolul principal feminin în noul serial turcesc „Promisiunea”, peliculă pe care telespectatorii postului Kanal D o pot viziona de luni până vineri de la ora 20:00.

Aceasta îi va da viață personajului Zümrüt, o fată pe care viața a încercat-o din plin după ce tatăl ei rămâne imobilizat la pat în urma unui accident rutier. 

După acest tragic eveniment, întreaga familie a fetei se bazează pe ea pentru a reuși să supraviețuiască, astfel Zümrüt decide să se angajeze în fabrica uneia dintre cele mai influente familii din Cappadocia. Deși mama fetei făcea mai multe presiuni asupra ei să se căsătorească cu un bărbat cu baji, inima acesteia era deja furată de moștenitorul familei Demirkan, Serhat, nepotul familiei pentru care lucrează.

Citește și: Ceren Yilmaz, protagonista noului serial Promisiunea, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Deși pare că viața lui Zümrüt se va schimba pentru totdeauna deoarece cei doi își doresc să se căsătorească, o veste neașteptată îi distruge visele fetei, fiind astfel nevoită să o ia de la capăt.

Ceren Yilmaz oferă viață acestui personaj dinamic, trecut prin viață, recunoscând să are câteva calități în comun cu Zümrüt.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ceren Yilmaz este o frumoasă și admirată actriță de 33 de ani, originară din Samsun. Aceasta a avut norocul de a se naște într-o familie ce și-a dorit să o lase să exploreze pasiunea pentru artă și teatru, astfel că tatăl ei a înscris-o încă din școala generală la cursurile secției de copii a Conservatorului. 

Aceasta a decis să urmeze cursurile Universității Kocaeli, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Scenografie, loc în care frumusețea și naturalețea ei au fost observate de către oameni importanți, ajungând astfel să primească primul ei rol în serialul TV "Filinta". 

Cine este Alp Navruz, actorul ce joacă rolul principal masculin

Alp Navruz este actorul ce va transmite emoții prin intermediul lui Serhat, personajul principal masculin, ce va juca rolul moștenitorului familiei Demirkan.

Alp Navruz are 33 de ai și este celebru pentru numeroasele roluri pe care le-a jucat, în care oamenii au apreciat pasiunea pe care o avea pentru actorie și naturalețea cu care reușește să transmită toate sentimentele prin micile ecrane.

Seyit Alp Navruz s-a născut în anul 1990, într-o familie înstărită ce i-a oferit toate condițiile necesare pentru a avea parte de un viitor luminos. Pe lângă cariera sa în actorie, Alp Navruz se poate mândri cu o carieră în modeling, pentru care este cunoscut atât în țară, cât și în străinătate.

Însă acesta mai are și o pasiune pentru sport, practicând de câțiva ani boxul, mergând frecvent la antrenamente.

Citește și: Dragostea renaște din cenușă în “Promisiunea”, un nou serial tulburător, ce are premiera pe 13 noiembrie, de la 20:00, la Kanal D!

Deși știa că își dorește să devină actor de când se știe, Seyit Alp Navruz a decis să își asculte familie și să urmeze cursurile la Facultatea de Limba și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız, urmând după terminarea acesteia să facă și cursuri de actorie la o școală privată. A debutat în fața camerelor de filmare în serialul Aşk Laftan Anlamaz, urmând ca din acel moment să primească roluri mai importante și mai frecvente. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.