Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 13:55
actori turci Foto(4)

Actori turci care s-au indragostit pe platourile de filmare

Sursa: Instagram Özge Gürel

Mulți actori turci și-au găsit jumătatea pe platourile de filmare și au ajuns chiar și la căsătorie!

Serialele și filmele realizate în Turcia au cucerit publicul din toate colțurile lumii în ultimul deceniu. Producțiile turcești au fascinat telespectatorii nu numai datorită scenariilor bine conturate și a poveștilor impresionante, ci mai ales datorită actorilor extrem de talentați și de dăruiți profesiei lor. De-a lungul timpului zeci de actori au apărut în roluri dintre cele mai diverse și au făcut furori cu talentul și cu frumusețea lor fizică.

Unii dintre aceștia s-au transpuns atât de bine în pielea personajelor lor încât au ajuns să se îndrăgostească iremadiabil pe platourile de filmare și chiar să se căsătorească.

Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare!

De-a lungul anilor, platourile de filmare au reprezentat pentru mulți dintre actorii turci și locul în care și-au întâlnit marea dragoste. Unii dintre ei au ajuns chiar și la căsătorie, în vreme ce pentru alții flacare iubirii s-a stins după câteva luni de relație.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Frumoșii actori Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Sezonul cireșelor” (“Kiraz Mevsimi”), în anul 2014 și de atunci au format unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. În vara anului trecut, cei doi îndrăgostiți s-au logodit în timpul unei vacanțe petrecute în America, iar recent aceștia au anunțat că se vor căsători chiar în această vară.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Neslihan Atagal și Kadir Dogulu

Încă un cuplu de actori minunați din Turcia, format din celebrii Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, care s-au cunoscut în anul 2013, în timpul filmărilor pentru serialul Un destin la răscruce, în care au interpretat rolurile principale și s-au îndrăgostit iremediabil, după doar câteva luni de filmări.

Trei ani mai târziu cei doi îndrăgostiți au decis să își unească destinele. Fastuosul eveniment a avut loc într-o locație de poveste pe malul Bosforului, în compania rudelor, colegilor de breaslă și a multor prieteni. În prezent cei doi soți își doresc enorm să devină părinți pentru a formă cu adevărat o familie.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Alți doi actori frumoși și talentați, Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de epocă „Çalikușu” (2013-2014) și de atunci sunt nedespărțiți.

Mai mult decât atât în anul 2017 cei doi actori s-au căsătorit, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și primul lor copil, un băiețel superb, Karan, care le-a umplut inimile de bucurie și împlinire sufletească. În prezent cei doi soți se dedică atât familiei lor, cât și carierei, bucurându-se de același mare succes.

Citeste si: Cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Actori care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Asli Enver și Murat Boz

Indragitii actori Murat Boz (în vârstă de 42 de ani) și Asli Enver (38 de ani) au format în urmă cu câțiva ani unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă din păcate povestea lor de iubire s-a încheiat după aproape trei ani de relație.
Ambii actori trecuseră deja prin mariaje eșuate și își doreau enorm să își refacă viață. Asli Enver a fost căsătorită cu fotomodelul și actorul turc Birkan Sokullu între anii 2012–2015, iar Murat Boz a fost căsătorit cu Eliz Sakuçoğlu între 2008–2012.
Murat și Asli s-au cunoscut din anul 2015, pe vremea când au jucat împreună în filmul Kardesim Benim 1, însă relația lor oficială a început în anul 2016. Povestea lor a fost una destul de tumultoasă cu multe despărțiri și împăcări, însă în anul 2019, cei doi au decis să pună capăt definitiv relației lor, spre marea dezamăgire publicului.

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!