Cine sunt bloggeritele care au devenit adevarate muze in mediul virtual si care castiga nu doar faima, ci si bani frumosi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 09:30

Moda, infrumusetarea, retetele culinare sunt subiecte care au facut din banale platforme online in repere de succes pe internet.

Ele ne arata ca sa fii blogger este o meserie full time, a caror bonusuri sunt doar visuri pentru ceilalti. Va deschidem cortina acestei lumi virtuale, pline de culoare, imaginatie si...bani!

Sunt tinere, fumoase si au pornit la drum cu gandul de a le preda femeilor lectii de stil. Cum sa-ti asortezi pantofii cu geanta, rujul cu esarfa, mici cochetarii care fac din orice simpla femeie o adevarata fashionista.

La inceput, a fost o provocare sa-si deschida un blog de moda. Acum? Ce fac ele, mai exact? Pai, sa ne spuna chiar profesoarele care predau lectii de moda si frumusete pe internet.

Muzele fabuloase, asa cum sunt cunoscute Diana si Alina, sunt deja consacrate ca bloggerite de moda. Fac asta de cinci ani si au deja admiratoare in toata lumea. Iar acest lucru se refleta si in banii castigati de ele.

Si investitiile, insa, sunt pe masura. Nu doar ca prezinta piese vestimentare pe blogul lor, ci si realizeaza sedinta foto cu hainele propuse de ele.

Practic, au transformat simpla pasiune a doua tinere de a scrie pe internet despre cum sa ne imbracam in...proiecte si bani!
De cealalta parte am gasit-o pe Stefania. O tanara speranta in lumea bloggeritelor,  care este la inceput de drum.


A pornit la drum in urma cu 3 ani, dar are deja multe admiratoarea care tin cont de sfaturile pe care ea le da pe platforma sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A si fost premiata pentru intrarea sa pe piata bloggeritelor de moda.

In acest curent al profesoarelor de stil pe internet intra si vloggeritele.

Nu doar moda si frumusetea sunt subiecte abordate pe bloggurile de succes. Geanina- tanara specialista in arta culinara,este urmarita de tot mai multe persoane pe internet. Acum este deja un punct de reper printre bloggeri de succes, care abordeaza retete culinare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.