Cine sunt cei doi bărbați din Mureș care au incendiat un autoturism și apoi au fugit de la locul faptei. Indivizii au fost prinși abia la patru luni după fapta comisă

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 00:43

Indivizii au fost prinși abia la patru luni după fapta comisă

Sursa: PixaBay

Doi bărbați din Mureș au fost închiși după ce au incendiat un autoturism.

Cei doi bărbați au fost prinși și arestați abia la patru luni după ce au comis fapta.

Cine sunt bărbații care au incendiat autoturismul și apoi au fugit

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în localitatea Bogata, se poate observa că cei doi golesc două sticle pe o mașină și îi da foc. După ce mașina a fost cuprinsă de flăcări, indivizii fug de la locul faptei.

Ulterior, poliția a percheziționat locuințele suspecților de 39, respectiv 49 de ani. Amândoi au fost reținuți și arestați pentru 30 de zile. 

Citește și: „A fost prima oară când am spus «Doamne, ia-mă și pe mine!»”. Cristina Matache, mama uneia dintre victimele de la Colectiv, retrăiește moment cu moment ultimele ore din viața fiicei sale

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„La data de 5 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu Secţia 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele a doi bărbaţi, de 39 de ani, din Zau de Câmpie şi 49 de ani, din Sărmaşu, bănuiţi de comiterea faptei. În urma administrării probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de cei doi bărbaţi bănuiţi măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanţii IPJ Mureş, potrivit Agerpres.

O femeie imobilizată la pat a murit incendiată în propria casă

O femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoşani, s-a stins din viață într-un incendiu izbucnit vineri în locuința ei, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Citește și: Trei frați au decedat într-o casă cuprinsă în flăcări. Mama celor trei a aflat despre tragedie la telefon

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, vecinii au fost cei care au alertat existența focului. Echipajele au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva pe femeie, dar eforturile au fost în zadar.

„Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au declarat oficialii ISU, arată Agerpres.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la o priză care era pusă în apropierea patului.