Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 aug 2024, 11:32

Bogdan și Rareș și-au pierdut viața în teribilul accident rutier.

Sursa: Facebook: Vlășan Bogdan/ Rareș Răzvan

Doi tineri polițiști și-au pierdut viața vineri, 2 august, într-un grav accident rutier, iar o altă colegă a fost grav rănită. Iată care este starea de sănătate a tinerei!

Update: Mădălina, tânăra în vârstă de 23 de ani, a fost rănită grav în urma accidentului rutier. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele informații, Mădălina este conștientă, însă a suferit un traumatism cranian și fractură la membrele inferioare.

Este conștientă, stabilă cu un traumatism cranian şi fractură la membrele inferioare.

Urmează să fie investigată şi să se ia o decizie terapeutică pentru ea.”, a transmis Mihai Iuhaș, medic primar, potrivit Observatornews.

Știre actuală

O tragedie a lovit vineri seara comunitatea din Târgu Lăpuș, când doi tineri polițiști și-au pierdut viața într-un grav accident rutier, iar o altă colegă a fost grav rănită. Incidentul a fost raportat la ora 20:39, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, Florina Meteș.

Polițista grav rănită este sora uneia dintre victime.

Citește și: Fetița lovită de mașina condusă de un șofer minor a aflat că medicii i-au amputat un picior. Micuța s-a trezit în ziua în care fratele ei a fost condus pe ultimul drum, dar nu știe de moartea acestuia

Cine sunt victimele accidentului din Târgu Lăpuș

În teribilul accident și-au pierdut viața Telcean Rareș Răzvan și Vlășan Bogdan, ambii din cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș.

Tânăra transportată la spital, Mădălina Telcean, este sora agentului decedat Telcean Rareș. Cele două familii și apropiații acestora sunt în stare de șoc.

„Suntem profund îndurerați că în această seară, colegii noștri, TELCEAN RAREȘ RĂZVAN și VLĂȘAN NEGOIȚĂ BOGDAN, ambii din cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș, și-au pierdut viața într-un tragic accident. Au plecat în neființă mult prea devreme, lăsând în urmă o profundă durere.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate înspre familiile îndurerate, care trec prin această tragedie. Fie ca bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace! Vor rămâne în inimile și amintirile noastre pentru totdeauna. ”, este mesajul transmis de IPJ Maramureș.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Doi polițiști și-au pierdut viața într-un accident rutier

Potrivit surselor citate de Agerpres, accidentul s-a produs când șoferul autoturismului, un tânăr agent de poliție de 28 de ani, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Citește și: Tragedie pe Drumul Morții E85. O persoană și-a pierdut viața după impactul violent dintre un autoturism și un autobuz

Impactul devastator a avut consecințe tragice. În mașină se aflau trei polițiști din cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș. Un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție, a suferit leziuni fatale și a murit pe loc.

Conducătorul auto, aflat în timpul său liber în momentul accidentului, a fost grav rănit și a decedat în drum spre spital.

"Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital. O tânără de 25 ani, agent de poliţie, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis Florina Meteş, potrivit Agerpres.

O altă colega a fost transportată la spital

O tânără de 25 de ani, agent de poliție, a fost de asemenea grav rănită și transportată de urgență la spital, unde medicii depun eforturi pentru a-i salva viața.

Citește și: Carambol pe Autostrada Soarelui! 13 mașini s-au ciocnit în drumul spre mare

Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului și au constatat gravitatea situației. O echipă complexă de anchetă a fost formată imediat pentru a cerceta împrejurările exacte ale acestui accident teribil. Florina Meteș a subliniat că investigațiile sunt în curs și că se vor face toate eforturile pentru a stabili cauzele care au dus la această tragedie.

Sursa foto: Facebook Vlășan Bogdan/ Rareș Răzvan

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.