Cine sunt cei doi tineri de 24 și 29 de ani stropiți cu acid de baterie într-o mașină, în Călărași. Gabriel se află în stare critică

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 iun 2024, 14:34

Cine sunt cei doi tineri de 24 și 29 de ani stropiți cu acid de baterie într-o mașină, în Călărași. Gabriel se află în stare critică

Sursa: Facebook

Identitățile celor doi tineri care au căzut victime ale unui atac șocant cu acid de baterie în Călărași au fost dezvăluite. Gabriel, în vârstă de 24 de ani, și Daniela, în vârstă de 29 de ani, se aflau împreună într-o mașină când au fost stropiți cu acid de către un atacator necunoscut

Un atac brutal cu acid de baterie a provocat spaimă în Călărași, lăsând două persoane grav rănite și declanșând o amplă mobilizare pentru ajutor umanitar.

Incidentul a avut loc recent, iar agresorul a reușit să fugă de la locul faptei, fiind în continuare căutat de poliție.

Cine sunt cei doi tineri mutilați cu acid de baterie

Familiile și prietenii lui Gabriel și Daniela au lansat un apel emoționant către comunitate, solicitând donații de sânge pentru a-i ajuta pe cei doi să-și revină din rănile suferite.

Situația lor este gravă, iar ajutorul celor din jur este vital în aceste momente critice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Crimă șocantă într-o familie din Bistrița-Năsăud! Un tată și-a ucis, fără milă, fiul: „Pe fondul consumului de alcool”

Comunitatea din Călărași, dar și oameni din alte zone, sunt chemați să răspundă acestui apel umanitar, pentru a oferi o șansă de recuperare celor două victime. Oricine poate dona sânge este rugat să se prezinte la centrele de transfuzie din apropiere, menționând numele celor doi tineri pentru a se asigura că donațiile vor ajunge la ei.

Atacatorul este de negăsit

În urma acestui eveniment tragic, autoritățile au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Ancheta este în desfășurare, cu scopul de a identifica autorul și de a clarifica circumstanțele în care s-a produs atacul.

Citește și: O mamă și fiica ei au fost atacate de un Ciobănesc Carpatin într-un parc din Capitală. Care este starea victimelor

„La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 22:09, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi fost vătămate corporal. În urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o persoană necunoscută ar fi aruncat cu o substanţă corozivă pe o femeie, de 29 de ani, şi pe un bărbat, de 24 de ani, în timp ce aceştia s-ar fi aflat într-un autoturism, în municipiul Călăraşi. Având în vedere aspectele sesizate şi gravitatea faptei, la faţa locului s-a deplasat o echipă amplă de poliţişti, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Călăraşi”, a transmis miercuri Poliţia judeţeană Călăraşi, potrivit Observator.  

Pe măsură ce ancheta continuă, autoritățile fac apel la orice persoană care ar putea avea informații despre atacator să contacteze poliția. Este esențial ca autorul acestui act de o violență extremă să fie prins și să răspundă în fața legii.