Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 dec 2023, 03:50

Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești

Sursa: Facebook Burak Özçivit

Filmele și serialele turcești au început să atragă atenția spectatorilor din ce în ce mai mult, iar aceștia sunt cei mai populari actori din telenovele turcești.

Industria cinematografică turcă a câștigat popularitate, iar implicit și actorii au avut parte de mai multă atenție din partea publicului. Iată care sunt cei mai populari actori din telenovele turcești.

Citește și: Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, în cele mai frumoase și emoționante ipostaze pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă talentată fetiță alături de dragii ei colegi, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran!

Ei sunt cei mai populari actori din telenovelele turcești

Filmele și serialele din Turcia au început să fie din ce în ce mai populare de-a lungul anilor, acestea fiind urmărite și de spectatorii din Europa. După ce industria cinematografică turcă a atras atenția oamenilor, actorii din Turcia au început să fie mai ușor de cunoscut de admiratori. Iată care sunt cei mai cunoscuți actori din telenovele turcești.

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori din serialele turcești. Acesta și-a început cariera de actorie în anul 2014, înainte având optând pentru o carieră în avocatură. Primul serial în care a jucat cunoscutul actor a fost „Afacerile inimii”, serial ce i-a adus succesul. Printre alte telenovele turcești în care a jucat se mai numără și „Parola: te iubesc”, „Cine dintre noi nu a iubit?”, „Dolunay”, „Pasărea matinală”.

De-a lungul carierei sale, Can Yaman a primit numeroase premii pentru “Cel mai bun actor”, dar și „Cel mai bun cuplu de serial al anului”.

Engin Akyurek se află în topurile oamenilor ce urmăresc telenovele turcești. Acesta și-a făcut debutul pe sticlă în anul 2004, fiind o pasiune a actorului pe care a vrut să o facă o meserie. Primul serial în care actorul și-a făcut apariția a fost „Mirele străin”, urmând să facă parte și din alte proiecte, mai exact „Destin”, „Șarpele negru”, „Dacă aș deveni un nor”, „Vinovat fără vinovăție” și un serial ce a putut

fi văzut și pe Kanal D, „Fiica ambasadorului ”.

Burak Ozcivit este un actor turc foarte cunoscut de pasionații de industria cinematografică turcă. Acesta a început să se facă cunoscut prin intermediul modei, carieră pe care a avut-o din anul 2003, fiind ales al doilea cel mai bun model din lume în 2005. Un an mai târziu, Burak Ozcivit și-a început cariera de actor cu serialul ,,Eksi 18”, urmând ca în cariera sa să  își facă apariția și în ,,Zoraki Koca”, ,,İhanet” și ,,Baba Ocağı”. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Ce telenovele turcești poți vedea pe KANAL D

Kanal D le oferă pasionaților de seriale turcești diferite variante de producții, printre care se numără "Destăinuiri", în care acțiunea se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, un loc de încredere în care oamenii vin să-și găsească

împăcarea și vindecarea. Terapeutul șef este cel ce trebuie să îi ajute pe oamenii ce vin cu fel și fel de probleme inspirate din viața reală, în timp ce se luptă și ea cu multe secrete și propriile drame. 

,,Totul pentru familia mea" spune povestea a patru frați orfani, ce se luptă pentru a supraviețui, însă viața le pune în cale diferite situații dificile din care pare că nu pot ieși câștigători. Producția arătă cum aceștia și-au pierdut mama și la scurt timp tatăl, în timp ce fratele cel mare a luat acum atribuirile acestora pentru a le oferi fraților săi o viață bună, plină de iubire. 

,,Aripi frânte" este un alt serial turcesc ce face parte din grila Kanal D, iar acest serial spune povestea dramatică a unei familii, ce este pusă în unele dintre cele mai dificile situații, însă iubirea și speranța le dau putere de luptă. Personajele principale rămân într-o sărăcie de neimaginat, după moartea tatălui lor, însă mama lor le este mereu alături.

Citește și: Deniz Çakır, protagonista serialului Iffet a fost cerută în căsătorie! Iată cine este viitorul ei soț și cât de bine se potrivesc!

Surse: Facebook Burak ÖzçivitFacebook Can yamanfericitazi.com, thetopfamous.com  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.