Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Szilard! Situație fără precedent la “Insula de 1 milion”

Autor: Cristina Mocanu

Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Szilard

Sursa: sursă Kanal D

Szilard este cel care a fost ales să facă nominalizările pentru ediția de duminică, 2 iunie, la “Insula de 1 milion”. Cine sunt cei care au luptat să rămână în concurs?

Szilard a anunțat nominalizările pentru ediția din această seară de la “Insula de 1 milion”. Iată care sunt cei patru concurenți care vor lupta pentru a rămâne pe insulă și care vor putea spera în continuare la marea finală din primul sezon al emisiunii.

Care sunt nominalizările propuse de Szilard duminică, 2 iunie?

Szilard a anunțat nominalizările pentru ediția de duminică, 2 iunie, de la “Insula de 1 milion”. Toți concurenții vor lupta să rămână în concurs și să își păstreze șansele pentru marea finală a primului sezon.

Cine sunt aleșii din această seară și cum vor lupta mai departe să își apere locul pe insulă?

Ei bine, una dintre nominalizările propuse de Szilard este chiar el. Acesta a ținut să precizeze că: „M-am nominalizat pe mine deoarece consider că a venit momentul să dăm buzna pe brățări.”

De asemenea, concurentul de pe “Insula de 1 milion” l-a mai nominalizat și pe Liviu: “Combinația pe care am făcut-o în cap este una în care vreau să obțin un număr de brățări, care să mă ajute să mai

am un joc. Sunt spre finală și vreau să reușesc să obțin și mai multe brățări atunci, așa că cei nominalizați, inclusiv Liviu, fac parte din strategia mea ca să ajung la un număr de brățări potrivite pentru acest plan.”

Citește și: „Ai avut noroc că nu s-a înfiripat ceva”. Ce au făcut Armin Nicoară și Filip în lipsa soțiilor, „pe Insula de 1 milion”! Dezvăluirile incendiare ale foștilor concurenți

Care sunt ceilalți doi nominalizați?

Un alt concurent propus pentru joc, de Szilard, a fost Denis.

 Szilard: „Următorul nominalizat este Denis. Motivul fiind, că are doar trei brățări și astfel reușesc să nu depășesc un număr anume de brățări și să cumva să risc să iau imunitate până la sfârșit.”

Tot în ediția de duminică, Szilard a ales-o și pe Georgiana motivând că aceasta are 5 brățări. “Dacă eu acum nu o provoc la joc, în următoarele jocuri dacă obțin

imunitate, ea sigur va fi provocată și consider că este o țintă mai ușoară decât băieții cu cinci brățări.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În același timp bărbatul a fost conștient de faptul că toți cei care s-au autopropus spre nominalizare, până acum, au plecat acasă, mai puțin el.

Atunci când Liviu a ajuns la panou și s-a văzut nominalizat a declarat că nu a simțit absolut nimic.

“În momentul în care am ajuns la panou, sincer să fiu, nu am simțit absolut nimic. Nu am nici o emoție. Știam ce vine. Dacă nu jucam azi, jucam mâine și dacă nu jucam mâine, jucam poimâine. Sunt gata de joc. Să curgă brățările”, a zis concurentul plin de entuziasm.

“Astăzi va fi un meci forte greu și una din persoanele care va câștiga va fi cu siguranță în finală. Eu m-aș bucura enorm să aibă parte de o surpriza domnul Szilard și planul lui să nu fie dus la îndeplinire și să rămână mască. Asta mi-aș dori pentru el.”, a ținut să precizeze Denis.

Citește și: Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie: Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii!

Georgiana nu a fost deloc impresionată, deoarece după spusele ei, concurenta se aștepta să fie nominalizată de această data.

Georgiana: „Mă așteptam de aseară, de când a ieșit la ruletă Szilard. Ce să zic? Eu contra trei bărbați puternici...cred că o să fie un meci super interesant.”

Szilard și-a motivat alegerea spunând că numărul de brățări pe care vrea să le obțină trebuie să fie de așa natură încât să mai poată să joace încă odată în finală sau aproape de finală încă un meci. Astfel, tensiunile emoțiile din această ediție au atins cote maxime, iar concurenții au început să își facă planuri pentru a se salva și pentru a putea rămâne cât mai mult timp pe “Insula de 1 milion”.