Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Mama lor ar fi o cunoscută vrăjitoare din România

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 feb 2024, 13:45

Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Aceștia fac parte din cel mai de temut clan din București

Sursa: Captură Antena 3

Cei trei indivizi implicați în incidentul violent de la petrecerea cu vedete de la Padina au fost eliberați din arest și readuși în fața procurorilor pentru noi audieri. Luni dimineață, au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru a afla dacă procurorii vor solicita arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Crima de la Padina a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 41 de ani, care este acum plâns de familie. Ce se va întâmpla în cazul celor trei suspecți?

Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina

Acești trei indivizi sunt frați și sunt copiii vrăjitoarei Sidonia. Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani și sunt membri ai uneia dintre cele mai periculoase grupări interlope din București.

Gruparea este condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei, și a fost implicată în diverse infracțiuni precum proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune de-a lungul timpului.

Citește și: ''Încerc să îmi revin din starea de șoc'' Alex Velea, primele declarații după ce a fost audiat ca martor în dosarul de crimei din Padina! Atât Antonia, cât și Alina Erimia se aflau la fața locului

Evenimentele scandaloase și crima de la Padina au avut loc după o petrecere la care au participat vedete din showbiz-ul autohton precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Conform primelor informații, victima ar fi fost cea care a provocat conflictul cu cei trei suspecți, după ce aceștia din urmă ar fi făcut remarci nepotrivite la adresa soției sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urma altercației, victima l-ar fi lovit pe unul dintre frați, moment în care acesta a scos o macetă și, însoțit de ceilalți doi frați, l-a urmărit pe agresor prin local. Ei l-au acostat în spatele tejghelei, unde l-au înjunghiat. Cu toate acestea, victima a reușit să fugă până în parcare, unde a fost din nou atacată și înjunghiată.

Cei trei suspecți fac parte dintr-un temut clan din București

Deși în custodia poliției au ajuns trei bărbați care fac parte din clanul Fabian, doar unul este considerat autorul crimei. Bărbații sunt temuți în Capitală, fiind cunoscuți pentru astfel de incidente. 

Citește și: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au mers la o petrecere care a devenit locul unei crime. Alex Velea a fost audiat ca martor!

„Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au adăugat polițiștii, potrivit  adevarul.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.