Cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de lângă Milano. Milionarul Dan Petrescu și familia lui se numără printre victime

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 aug 2022, 07:10

Opt persoane au murit in accidentul aviatic de langa milano

Sursa: Spaynews Captura

Accidentul aviatic care a avut loc pe 3 octombrie, lângă Milano, și care îl avea la manșă pe milionarul Dan Petrescu, s-a soldat cu 8 decese, printre care se numără afaceristul și familia acestuia.

Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, și familia lui au murit într-un accident aviatic. Tragedia a avut loc duminică, 3 octombrie, în jurul prânzului, în apropiere de Milano. Pe langă familia afaceristulu, alte cinci persoane și-au pierdut viața.

8 persoane au murit în accidentul aviatic de lângă Milano

Accidentul aviatic de lângă Milano s-a soldat cu opt decese, lista completă a fost prezentată de o publicație italiană Corriere della Serra. 

După cum au relatat jurnaliștii italieni, pe lângă Dan Petrescu, 68 de ani, care s-ar fi aflat la manșa avionului, în urma tragicului accident a decedat și soția acestuia, Dorotea Petrescu Balzat, în vârsta de 65 de ani și fiul lor, Dan Ștefan Petrescu, în vârsta de 30 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre cei care și-au pierdut viața în accidentul aviativ se numără Filippo Nascimbene, din Pavia, manager la Milano în cadrul consultanței Start Hub, soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani și fiul lor, Raphael. 

Alături de aceștia a fost o altă româncă, Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.  A opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, un prieten canadian a lui Dan Ștefan Petrescu.

Citeste si: Miliardarul Petr Kellner a murit într-un accident aviatic! Elicopterul în care se afla cel mai bogat om din Cehia s-a prăbușit în Alaska

Traseul avionului de la decolare până la prăbușire

Avionul a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, se îndrepta către insula Sardinia, însă traseul său s-a oprit lângă stația de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Aeronava a fost achiziționată de Dan Petrescu împreună cu Vladimir Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București. Avionul pe care omul de afaceri îl pilota era Pilatus PC-12, cu un singur motor, turbo, produs în Elveția. Acest aparat de zbor este considerat unul sigur, destinat, în general, oamenilor de afaceri și costa aproximativ 4 milioane de dolari.

Citeste si: Explozie la motorul unui avion, la scurt timp de la decolare! În ce stare se află pasagerii