Exclusiv! Cine sunt cele doua persoane care au ajutat-o pe Bianca Comanici să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 aug 2023, 02:25

Cine a fost alaturi de Bianca Comanici in procesul cu Nelson Mondialul

Sursa: Instagram

Bianca Comanici recunoaste ca nu ar fi reusit sa castige acest proces in Instanta fara ajutorul a doua persoane.

A fost un an foarte greu pentru Bianca Comanici având în vedere că a vrut încă de la început să își facă dreptate și să fie lașata în pace de tatăl fostului ei iubit, Nelson Mondialul care a defăimat-o în spațiul public. Vedeta a recunoscut că avut aproape oameni care au încurajat-o dandu-i speranță că acest proces se vă soluția în favoarea ei, însă cei mai mulți i-au spus să renunțe deoarece totul înseamnă mult stres, mult consum psihic și șansele de căștig nu ar fi atât de mari.

 

Citeste si: Exclusiv! Cați bani are să îi dea Nelson Mondialul Biancăi Comănici după ce vedeta a câștigat procesul: "Acel om mi-a făcut mult rău"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Comanici nu credea ca va castiga procesul cu Nelson Mondialul

Ne-am rugat cu toții, ei sunt un miracol pentru mine, de la cel mai mic, la cel mai mare, a dezvaluit Bianca foarte emotionata pentru wownews. N-am vrut să deschid astăzi mesajele, pentru că nu am vrut să plâng. Am sunat toți apropiații, le-am spus, erau foarte încântați. Justiția a făcut dreptate, pentru că femeile din ziua de astăzi se ascund, nu mai au atât de mult curaj.

Insa, de departe cel care a crezut in sortii de izbanda ai Biancai Comanici a fost in primul rand avocatul sau care si el a ramas socat de probele pe care Bianca i le-a prezentat. Vedeta a dezvaluit ca avut toata sustinerea din partea lui, dar si din partea altei persoane al carui nume nu vrea sa il pronunte in mod public.

Bianca Comanici, denigrata public de Nelson Mondialul

Am avut pe cineva care în mod special m-a ajutat. Nu vreau să îi dau numele. Ea mi-a făcut toate înregistrările, dovezile. A stat și a înregistrat ore întregi, în care acest om mă denigra. Vorbim despre tată. Am oferit aceste dovezi, care m-au ajutat astăzi. Îi mulțumesc că s-a dedicat și ea, este și meritul ei și a domnului avocat."