Cine sunt cele două surori românce care murit lovite de tren, într-un accident inexplicabil, în Italia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mai 2023, 02:10

Două surori din Italia, de origine română, și-au pierdut viața, după ce au fost lovite de tren

Sursa: La Reppublica via digi24.ro

Două surori din Italia și-au pierdut viața, după ce au fost lovite de tren. Tragicul incident a avut loc în Bologna, Italia, iar cele două aveau 15 și 17 ani. Accidentul a avut loc duminică, 31 iulie, la primele ore ale dimineții.

Două surori din Italia, a căror mamă este româncă, și-au pierdut viața lovite de tren. Fetele de doar 15 și 17 ani au decedat în Bologna, Italia, într-un mod inexplicabil, în dimineața zilei de 31 iulie.

Două surori din Italia au pierit inexplicabil în Italia

Alessia și Giulia Pisano trăiau la Madonna di Castenaso alături de tatăl lor și de Ștefania, sora lor mai mare.

Aceasta provenea dintr-o altă relație pe care mama lor a avut-o, iar femeia s-a întors în România la finalulul anului 2021 și, de atunci, nu a mai revenit în Italia, conform La Repubblica.

Alessia și Giulia au primit permisiunea tatălui de a ieși în oraș sâmbătă seară, 30 iulie. Din nefericire, la doar câteva ore distanță, acestea au fost lovite de tren, la primele ore ale dimineții, chiar în gara din Riccione.

O anchetă a fost deschisă în acest sens și se află în plină desfășurare. Lucrurile sunt și mai complicate, deoarece nu se știe cum s-a produs accidentul. Conform spuselor mecanicului locomotivei, una dintre fete stătea întinsă pe șinele de tren, în timp ce a doua a sărit și ea, iar mecanicul a văzut-o în ultima clipă.

În urma acestor declarații, anchetatorii italieni susțin că este posibil ca cea de-a doua fată să fi sărit pe șine, pentru a-și salva sora.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Două microbuze și o mașină s-au lovit violent, la ieșirea din Arad. Au fost înregistrate douăsprezece victime și mai multe ambulanțe s-au deplasat de urgență la fața locului

„Deocamdată nu putem să vorbim, este un moment tragic, suntem aici și ne gândim la ele”, a spus Ștefania, prin interfon, atunci când a fost contactată de către presa italiană, conform digi24.ro.

Un bărbat a fost lovit de un tren și salvat de un jandarm și de un călător

Pe 1 iunie, un bărbat a fost lovit de tren, dar a reușit să fie salvat de către un jandarm și de un călător.

Plutonierul major Alexandra Dănculea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, a declarat că accidentul a avut loc la doar doi kilometri de gara Sihlea, pe sensul de mers către Buzău, între stațiile C.F.R.

Sihlea și Voetin.

„Am auzit că un bărbat de 71 ani a fost lovit de tren, am întrebat unde se află, iar acesta era chiar sub vagonul în care eu călătoream. Persoana era conştientă, dar sângera abundent, în urma amputării picioarelor. Împreună cu un alt călător, am acţionat imediat cu o cămaşă pentru a-i opri sângerarea şi am sunat la 112, informând despre starea bărbatului”, a declarat jandarmul, conform Agerpres, relatează ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Accident cumplit pe Autostrada Soarelui- A intervenit elicopterul SMURD- Două victime

Victima a fost transportată la spital, iar viața i-a fost salvată datorită celor două persoane care au intervenit imediat și care au limitat sângerarea rezultată în urma impactului.