Cine sunt CELE MAI ELEGANTE femei din 2013!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 oct 2020, 12:25

Cantareata Rihanna, actrita Cate Blanchett si modelul Miranda Kerr au fost incluse pe lista celor mai elegante femei din 2013 intocmita de revista Vogue.

Pe aceeasi lista se mai afla alte femei celebre precum creatoarea de moda Stella McCartney, modelul Cara Delevingne si actritele Lily Collins si Kerry Washington, informeaza contactmusic.com.

Vorbind despre stilul vestimentar al actritei australiene Cate Blanchett, editorii editiei americane a revistei Vogue au declarat: "Indiferent de ocazie, vedeta filmului «Blue Jasmine» apare pe covorul rosu triumfatoare, combinand intotdeauna cu succes moda avangardista cu eleganta vesnica".

Rihanna, care prezinta concursul TV "Fashion Star", este laudata si descrisa ca "un vulcan gata sa erupa in orice moment, in cel mai fabulos ansamblu vestimentar ce

poate fi imaginat. Rade de codurile vestimentare si opteaza pentru costume barbatesti Tom Ford sau pulover Christopher Kane pe care le poarta cand face o plimbare".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Miranda Kerr, unul dintre ingerii casei de moda Victoria's Secret, are "un stil Barbie-de-strada in absolut cel mai bun mod posibil,

iar modelul australian face ca pana si cel mai anost articol vestimentar sa para a fi cel mai stralucitor din istorie".