Cine sunt cele mai frumoase femei din lume si care sunt cele 8 porunci ale divelor pe care le admiri

Editor: Tiberiu Simtion
Actualizat: 28 feb 2017, 02:47

Multe femei cred ca secretul frumusetii se afla in trusa de machiaj. Exista un milion de motive pentru a crede asta: sunt judecate in functie de aparente, mass-media promoveaza astfel de convingeri, iar sute de companii produc milioane de dolari prin promovarea unor produse bizare si a efectelor pe care le au asupra frumusetii.

Adevarul este, insa, altul, iar secretul frumusetii nu se afla ascuns in rujuri, farduri si rimeluri. Iata cele 8 „porunci” ale femeilor cu adevarat frumoase, care creeaza o impresie pozitiva de durata asupra tuturor celor care le intalnesc:

1. Pasiunile

O femeie care este lipsita de pasiuni este o femeie plictisitoare. Uneori simtim ca viata ne doboara, de aceea este greu pentru o persoana sa-si lase timp sa respire si sa faca ceva ce o bucura enorm.

Insa, atunci cand isi neaga acea parte din ea insasi care o impinge catre lucruri care ii fac placere, acea persoana sfarseste prin a duce o viata banala. In schimb, o femeie care isi face timp pentru pasiunile sale intelege ca viata este prea pretioasa pentru a nu se bucura de ea. O astfel de femeie este mereu admirata de catre cei din jur, pentru ca pasiunile sunt contagioase.

2.
Timpul liber pe care si-l ofera

Indiferent daca o femeie are sau nu anumite pasiuni, timpul liber este esential pentru indeplinirea lor, dar si pentru relaxare.Timpul liber ne ofera tuturor combustibilul energetic de care avem nevoie la locul de munca si in toate celelalte activitati. O femeie care stie sa-si ofere timpul liber de care are nevoie este o femeie care apreciaza viata la fel de mult ca o persoana pasionata.

In plus, exista multe modalitati prin care o femeie isi poate face timp pentru propriile ei placeri. Spre exemplu, spalatul rufelor a devenit, in ultimii ani, mai simplu ca niciodata, iar pe piata se gasesc zeci de modele de masini de spalat, dupa cum vedem la beko.ro, care transforma aceasta activitate intr-o ocupatie care consuma doar cateva minute.

3. Compasiunea si empatia

O femeie rece se poate iubi pe sine, insa cine se poate indragosti cu adevarat de ea? Compasiunea si empatia sunt cele doua lucruri care incheaga, de fapt,

relatiile de prietenie si chiar relatiile amoroase. Desi multe celebritati arogante sunt prezentate pe primele pagini ale revistelor, barbatii nu considera narcisimul ca fiind ceva atragator, iar mitul conform caruia persoanele de sex masculin sunt atrase de femeile „inabordabile” este intr-adevar doar un mit.

4. Inteligenta

In cultura romaneasca exista un alt mit care spune ca o femeie frumoasa nu este o femeie inteligenta, iar o femeie inteligenta nu poate fi o femeie frumoasa.

Nimic mai fals! Dimpotriva, dincolo de faptul ca, pana in prezent, nu a fost dovedita o corelatie statistica intre inteligenta si frumusete, putem spune ca inteligenta insasi face parte din frumusete, iar femeile cu o minte sclipitoare sunt mult mai atragatoare decat celelalte.

5. Buna dispozitie

Nici unui barbat nu ii place cu adevarat o femeie posaca, morocanoasa si foarte pesimista, indiferent de modul in care arata.

Nimeni nu este scutit de neplaceri si de dezamagiri de-a lungul vietii, insa unele persoane trec mai usor peste obstacole decat altele si reusesc mereu sa isi pastreze buna dispozitie si spiritul jucaus. Veselia aduce intotdeauna un plus de frumusete pe chipul unei femei.

6. Perseverenta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nimeni nu este mai frumos decat o femeie care refuza sa renunte atunci cand si-a propus sa-si atinga un scop. Tenacitatea sa, indiferent daca este vorba despre cariera, familie sau pregatirea fizica, este inspirationala pentru cei din jur. Insa perseverenta nu trebuie inteleasa ca o incapatanare enervanta sau ca pe un refuz de a ceda controlul din cand in cand, ci ca o modalitate de a-ti urma visul, fara sa te abati de la drumul care te va duce pe culmile fericirii.

7. Increderea in sine

Linia dintre increderea in sine si narcisimul este foarte subtire si vaga. Femeile care incearca din rasputeri sa culeaga laude nu sunt neaparat niste femei frumoase, cu multa incredere in fortele proprii. Dimpotriva! Insa o femeie sigura pe sine, care este mandra de felul in care arata si de modul in care gandeste este o femeie frumoasa si va fi considerata astfel si de catre persoanele din jurul ei.

8. Energia

Insumarea tuturor celor sapte calitati de mai sus creeaza energia pe care orice femeie cu adevarat frumoasa o emana in jurul ei. Atunci cand o femeie isi ofera timp liber pentru a-si urma pasiunile, este empatica, inteligenta si bine dispusa, este perseverenta si are incredere in fortele proprii, atunci acea femeie are o frumusete inegalabila si poate deveni o persoana care ii inspira pe toti cei din jur.

 

Foto: Creative Commons