Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 feb 2023, 04:15
Foto(4)

Sunt frumoase, talentate, dar și foarte bogate. Succesul le-a surâs atât pe plan profesional, cât și în conturi. Cine sunt top 4 cele mai bogate actrițe din Turcia?

Top 4 cele mai bine plătite actrițe din Turcia. Frumusețea, talentul actoricesc și profesionalismul de care au dat dovadă le-au adus bani frumoși acestor patru actrițe din Turcia. Ei bine, cu ce sume sunt plătite Demet Özdemir și Hande Erçel, Fahryie Evcen și Serenay?

Top 4 cele mai bine plătite actrițe din Turcia

Locul 4 este ocupat de Hande Erçel, protagonista din ”Dragostea plutește în aer” primește 60.000

de lire turcești pe episod (aproximativ 5.700 de euro), conform aberglobal.com.tr.  

Producția ”Dragostea plutește în aer”, ultima în care a jucat frumoasa turcoaică, a fost vândută în foarte multe țări, printre care Spania și Italia. Filmările pentru această producție s-au încheiat la turci pe 8 septembrie 2021, ultimul episod a avut audiențe record. Hande (27 de ani) este și influencer pe Instagram, are aproape 30 de milioane de urmăritori.

Aceasta a apărut în mai multe reclame de pe urma cărora ar fi câștigat în total 3.500.000 de lire turcești (aproximativ 330.000 de euro), notează Tvmania.ro.

Pe locul 3 se află nimeni alta decât carismatica Demet Özdemir, care câștigă 100.000 de lire turcești pe episod (aproximativ 9.600 de euro). După terminarea filmărilor la serialul „Prizoniera destinului” („Doğduğun Ev Kaderindir’), al cărui prim sezon a fost difuzat și de Kanal D.

Demet (29 de ani) a jucat pentru prima oară într-un film realizat de Netflix. Astfel, ea a filmat din iulie până în octombrie pelicula „Aşk Taktikleri”/ „Tactici în dragoste”, alături de Şükrü Özyıldız („Steaua sufletului”). 

De asemenea, actrița este și imaginea unui cunoscut brand de șampon încă din 2019, iar anul acesta ea și-a prelungit contractul. Până acum reclamele la acest produs i-au adus nu mai puțin de 3 milioane de lire turcești (aproximativ 289.000

de euro).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe locul 2 se află frumoasa soție a lui Burak Özçivit, câștigă 130.000 de lire pe episod (aproximativ 12.500 de euro), anunță milliyet.com.tr. După ce a lipsit patru ani de pe micile ecrane a revenit pe micile ecrane cu rolul Akça Hatun (soția sultanului Alp Arslan, interpretat de un alt turc cunoscut, Barış Arduç). 

Citeste si: Kadriye Deniz, mama celebrului actor Ozcan Deniz, declarații halucinante despre nunta fiului ei cu tânăra Samar Dadgar! „Fericirea lui este foarte importantă pentru mine”

Totodată, Fahriye (35 de ani) a filmat în ultimele luni spoturi publicitare pentru două branduri importante (unul pentru bebeluși, celălalt de cosmetice). Colaborarea sa cu brandul de cosmetice durează de mai mulți ani. De pe urma acestui contract, a primit mai mult de 6 milioane de lire turcești (aproximativ 570.000

de euro). 

Pe locul 1, fiind cea mai bine plătită actriță din Turcia, se află Serenay. Tânăra care a jucat în serialul de la Kanal D ”Yaman” câștigă 150.000 de lire turcești pe episod (aproximativ 14.000 de euro).

Campania publicitară realizată anul acesta pentru un important brand de îmbrăcăminte din Turcia (Mavi) i-a adus lui Serenay nu mai puțin de 4 milioane de lire turcești (aproximativ 380.000 de euro), anunță haberts.com, mai precizează sursa citată.

Citeste si: Zuleyha se razbuna pe Umit! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.