Cine sunt cele trei persoane decedate în urma accidentului de pe DN1, între Sibiu și Avrig. Șoferul a încercat să depășească în linie continuă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2023, 04:10

Șoferul a încercat să depășească în linie continuă

Sursa: IPJ Sibiu

În urma accidentului de pe DN1, între Sibiu și Avrig, în care un șofer de 63 de ani, din Gorj, a încercat să depășească o autoutilitară pe linie continuă și a pierdut controlul volanului, lovind o altă mașină din sens opus, au murit trei persoane.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu și ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia”, a declarat IPJ Sibiu.

Cine sunt persoanele care au murit în urma accidentului de pe DN1

După ce a avut loc accidentu l, trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov au murit. Este vorba despre șoferul în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21 și 55 de ani, toți fiind din străinătate.

Citește și: Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările: „Tot arde, toată piața”

Șoferul din județul Gorj a fost rănit grav și, de asemenea, o adolescentă de 15 ani, aflată în mașina cetățenilor străini.

„În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, a mai informat IPJ Sibiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

Cum s-a produs accidentul de pe DN1

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite în urma accidentului rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Accidentul rutier a avut loc duminică seară, pe DN 1, km. 293+500, Hula Bradului, între Sibiu și Avrig, conform informațiilor transmise de poliție și serviciul de ambulanță.

În accident au fost implicate trei autovehicule, astfel că minim cinci persoane au fost rănite.

Traficul rutier a fost blocat în zonă.