Cine sunt cele trei tinere care au fost găsite fără viață după ce au fost torturate. Plecaseră într-o vacanță, dar nu au mai apucat să se întoarcă

Author: Lavinia Medrea

Plecaseră într-o vacanță, dar nu au mai apucat să se întoarcă

Sursa: Twitter @alissita/@rrueda-ermel - colaj Kanal D

Trei tinere în vârstă de 19, 21 și 22 de ani au fost găsite torturate și îngropate într-un mormânt, cu gâtul tăiat, după ce au dispărut într-o excursie pe plajă în Ecuador.

Trupurile celor trei tinere dispărute, Nayeli Tapia, în vârstă de 22 de ani, Yuliana Macias, în vârstă de 21 de ani, și Denisse Reyna, în vârstă de 19 ani, au fost descoperite pe malul râului Esmeraldas, în apropiere de Quininde, Ecuador, săptămâna trecută. 

Cine sunt cele trei tinere găsite moarte după ce au fost torturate

Poliția încearcă să dea de urma celui care a comis aceste crime odioase, în timp ce familiile victimelor roagă pe toată lumea să nu speculeze că moartea lor ar avea legătură cu traficul de

droguri.

Descoperirea îngrozitoare a cadavrelor a fost făcută de pescarii locali care au observat un câine care adulmeca pământul de pe malul unui râu. Aceștia au alertat oficialii după ce au observat, de asemenea, un miros foarte urât.

Ofițerii de poliție au fost chemați la fața locului, unde au dezgropat și au descoperit cadavrele tinerelor femei. Corpurile lor erau legate, aveau gâtul tăiat și gura acoperită.

Citește și: „Iubito, nimeni nu te va putea înlocui”. Ultimul mesaj lăsat de bărbatul din Alba, înainte de a lua viața fiului său și, la scurt timp, și pe a lui

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tinerele femei plecaseră de la casele lor din Santo Domingo de los Tsachilas, la peste 80 de kilometri de locul unde au fost găsite, după ce s-au îndreptat spre plajă pe 4 aprilie.

Investigațiile preliminare sugerează că femeile au fost ucise în localitatea rurală Malimpia, în Parohia Quininde, pe 5 aprilie.

„Tot ce ne dorim este dreptate, iar dacă publicul știe, ar trebui să raporteze cine este responsabil pentru această crimă oribilă, pentru că sunt trei crime într-o singură zi”, a declarat mătușa Yulianei.

Tinerele plecaseră împreună într-o vacanță

Yuliana era o artistă solo cu numele de Siria, după ce anterior a făcut parte din grupul Las Diablitas.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini sfâșietoare cu tânăra cântând la o masă într-un restaurant cu prietenii înainte de a dispărea. Presa locală din Ecuador a relatat că acelea sunt ultimele imagini cu ea în viață.

Citește și: Filmul crimei din Râșnov, în care un jandarm a fost ucis prin înjunghiere încercând să-și salveze vărul. Criminalul a încercat să-și pună capăt zilelor după fapta comisă

Nayeli, în vârstă de 22 de ani, a crescut în Santo Domingo de los Tsachilas, dar locuia în Quito, și era model.

Cea mai tânără dintre femei, Denisse, în vârstă de 19 ani, studia ingineria agricolă la Universitatea Tehnică de Stat din Quevedo.