Cine sunt concurentele nominalizate de Tarzy: „Astăzi avem 4 amazoane!” Ele se vor duela pe Insula de 1 milion

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 mar 2024, 22:09

Cum au reacționat concurentele nominalizate de Tarzy: Am primit un șoc, nu mă așteptam

Sursa: Kanal D

Primul episod din Insula de 1 milion a adus cu el multe situații neprevăzute, dar și multe provocări pentru cei 50 de concurenți.

Cel mai mare experiment social televizat a avut premiera sâmbătă, 16 martie, ora 21:00, la Kanal D. Telespectatorii au fost cu ochii pe cei 50 de concurenți care au intrat în lupta pe Insula de 1 milion!

Cine sunt concurentele nominalizate de Tarzy

Cosmin Cernat a învărtit ruleta pentru a doua oară în prima ediție Insula de 1 milion. Concurentul la care s-a oprit de data aceasta ruleta a fost Tarzy, numărul 46. Tânărul a fost nevoit să facă alte patru nominalizări, cu o strategie complet nouă față de

cea de ieri, aleasă de Alin.

Dacă în primul episod au intrat în ringul de luptă patru masculi alfa, se pare că acum se vor duela patru amazoane neînfricate. Tarzy și-a ales concurentele, având chiar și o preferată.

''Astăzi am puterea să aleg patru personaje de aici să iasă la joc'', a spus Tarzy

Cele patru concurente alese de Tarzy sunt Sindy, Alexandra, Alexa, Adina.

Iată cum și-a motivat acesta alegerea.

Tarzy: O aleg pe Sindy, pentru că este o fată puternică, sportivă și cred că o să ia toate brățările și o să câștige. Alexandra este și ea o sportivă, este înotătoare foarte bună și are șanse egale ca și Sindy, deci până acum, amândouă sunt forță. Despre Alexa nu prea am ce să spun, pentru că nu am interacționat cu ea, dar, din poziția în care stă, cred că este o fată puternică.

O aleg pe Adina, pentru că, după cum o văd îmbrăcată, cred că este și ea sportivă. Din cele patru amazoane aș vrea să câștige Sindy. Am interacționat cu ea, m-a ajutat să găsesc cocos și am învățat multe lucruri utile de la ea.

Cum au reacționat concurentele nominalizate de Tarzy: Am primit un șoc, nu mă așteptam

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă pentru Alexandra și Sindy, decizia lui Tarzy a fost una previzibilă, Adina și Alexa sunt încă în șoc, însă sunt sigure că nu vor dezamăgi și vor ieși învingătoare din această probă.

Alexandra: Mă așteptam din toate punctele de vedere. De ieri de când s-a învârtit roata am avut presimțirea aceasta. Nu mă afectează deloc, chiar cred că a venit într-un moment bun din această perioadă pe insulă.

Sindy: O să dau tot ce pot și sper ca la finalul zilei să mă întorc înapoi la echipa mea cu victoria. Nu aș vrea să-l dezamăgesc pe Tarzy, el are încredere în mine și vreau să fie mulțumit de ce a ales.

Adina: Mă culcam pe o ureche că nu o să fiu aleasă. Și când m-am văzut acolo am primit un șoc, nu mă așteptam.

Alexa: Mă simt oarecum onorată, pentru că sunt considerată printre cele mai puternice fete, cel puțin de la noi din tabără. Nu știu dacă se datorează faptului că eu sunt puternică sau așa mă văd oamenii sau de la poza mea.

În primul episod, Filip a fost concurentul care a pierdut în lupta cu cei trei adversari: Sorin, Jaguaru și Szilard. Acesta are acum 24 de ore la dispoziție să convingă unul din concurenții din cele trei tabere să îi cedeze brățara.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 


Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.