Cine sunt concurenții care vor participa în sezonul 2 „Casa Iubirii”. Primele imagini! Îi cunoașteți pe toți luni, 16 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, doar pe Kanal D

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 oct 2023, 00:05

Sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii” este gata să îi captiveze pe fanii emisiunii cu noi experiențe

Sursa: Captură video

Nici bine nu s-a terminat primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, că cel de-al doilea va începe. Mâine, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, vă așteptăm în fața televizoarelor, pentru a afla numele noilor concurenți!

Larisa și Sorin sunt câștigătorii primului sezon al emisiunii „Casa Iubirii ”, iar marea finală dă startul noului sezon. „Casa Iubirii” își deschide ușile pentru o nouă serie de concurenți, dornici de a-și întâlni jumătatea.

Mâine, 16 ianuarie, începe al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”

După ce primul sezon a dus multă iubire, lacrimi de bucurie, dar și lacrimi de tristețe, despărțiri și eliminări dureroase, sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii” este gata să îi captiveze pe fanii emisiunii cu noi experiențe.

Andreea Mantea vă așteaptă, din nou, în fața televizoarelor, de mâine, 16 ianuarie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, pentru a cunoaște fetele și băieții care vor păși în sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”.

Citește și: Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

„A venit momentul ca noii concurenți, dornici să își întâlnească iubirea aici, în Casa Iubirii, să pășească”, a spus Andreea Mantea.

Frumoasa prezentatoare va trăi experiența unică în același timp cu ei și, așa cum a făcut și în primul sezon, va fi alături de ei la fiecare pas, cu sfaturi și cu multă înțelegere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii” și-a desemnat marii câștigători. Larisa și Sorin fac primele declarații, după ce au intrat în posesia premiului

Andreea Mantea este pregătită să dea startul sezonului 2 al emisiunii „Casa Iubirii”

„Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa.

Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo”, a declarat îndrăgita prezentatoare.

În timpul săptămânii, emisiunea va putea fi urmărită de la ora 10:00 și de la ora 16:30, iar, sâmbătă și duminică, îi așteaptă pe telespectatori în fața ecranelor de la ora 16:00 și de la ora 19:00, doar pe Kanal D.

Și de data aceasta, Andreea Mantea promite experiențe unice, sentimente copleșitoare și povești de iubire foarte frumoase, așa cum doar „Casa Iubirii” poate să ofere.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.