Cine sunt concurenții votați pentru eliminare? Uite cine a primit banderola roșie și cine a câștigat premiul de 1500 de euro

Autor: B.H.
Actualizat: 10 mai 2022, 00:05

După ce concurenții și-au exprimat votul, Andreea Mantea a anunțat cine a primit banderola roșie și cine a câștigat premiul de 1500 de euro.

Răsturnare de situație la "Puterea Dragostei", în casa băieților. Concurentul care săptămâni la rând a fost favoritul publicului, acum a primit banderola roșie, fiind votat de fete să plece acasă.

Citeste si: Cum își câștiga Bianca de la "Puterea Dragostei" banii înainte să apară la TV? Adevărul despre trecutul concurentei

Cine sunt concurenții votați pentru eliminare? Uite cine a primit banderola roșie și cine a câștigat premiul de 1500 de euro

Concurenții votați pentru eliminare sunt, în această săptămână, Livian și Ramona. Cei doi au primit cele mai multe voturi.

Citeste si: Bianca nu și-a putut ascunde supărarea! Livian a tratat-o din nou cu indiferență: "Mi-aș fi dorit să vorbesc cu el, dar a refuzat." De ce s-au certat?

Cu toate acestea, pentru că Andreea Pirui a fost favorita săptămânii și a obținut premiul de 1500 de euro, aceasta își va proteja casa, astfel că Livian a fost concurentul care a primit banderola roșie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian a primit banderola roșie si a fost atenționat să o poarte în fiecare zi. Astfel, de la favorit, Livian a ajuns în pragul eliminării, însă această situație nu a părut să îl deranjeze prea tare.

Ramona nu a fost surprinsă de rezultatul votului, concurenta spunând că ea le-a cerut băieților să o voteze.

"În această săptămână, favoritul telespectatorilor și câștigătorul celor 1500 de euro, din această săptămână, cel care își va proteja casa și care va fi liderul superm în casa "Puterea Dragostei", săptămâna viitoare, este Andreea Pirui.", a anunțat Andreea Mantea.

 

Citeste si: Andreea Mantea a pârât-o pe Ella de la Puterea Dragostei! ”Dacă nu intervenea Jador, eu acum eram cu Iancu”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.