Cine sunt copiii lui Alexandru Arșinel. Marele actor a avut doi băieți, Bogdan și Cristian

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 iun 2023, 01:55

Cine va moșteni averea marelui actor

Sursa: Facebook Mari Actori Romani

Marele actor Alexandru Arșinel a avut doi băieți ce au dorit să nu stea în lumina reflectoarelor.

Deși pe Alexandru Arșinel îl cunoaște o țară întreagă, dar Bogdan și Cristian nu sunt așa cunoscuți, însă cei doi l-au făcut foarte mândru pe marele actor.

Citeste si: Cum a fost surprins fiul lui Alexandru Arșinel, după ce a fost declarat decesul actorului

Cine sunt copii lui Alexandru Arșinel

La data de 29 septembrie, la 83 de ani, Alexandru Arșinel s-a stins din viață, după ce ultimii ani din viața sa au fost umbriți de problemele de sănătate pe

care acesta le-a avut. Marele actor a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență București din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni. Fiul acestuia, Bogdan a fost cel care a confirmat decesul.

Alexandru Arșinel a ajucat timp de decenii pe scenele teatrelor din România, fiind unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Marele actor a fost căsătorit de peste cinci decenii cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi băieți. Primul

fiu, Bogdan, s-a născut în anul 1970, iar la trei ani distanță, familia s-a mărit odată cu nașterea celui de-al doilea fiu, Cristian.

Cei doi fii ai lui Arșinel nu i-au moștenit acestuia talentul actoricesc. Bogdan, băiatul cel mare al lui Alexandru Arșinel este ingiener constructor de meserie, iar Cristian, cel mic a urmat facultatea de Drept, după care s-a înscris la Academia de Studii Economice din București.

Chiriile îi mai aduc lui Bogdan un venit lunar destul de mare, în timp ce Cristian a dezvoltat o afacere în agricultură. Astfel, Cristian are un teren lângă București, unde se ocupă să cultive tot felul de legume, iar afacerea îi merge incredibil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Femeia e paralizată de ani buni, după un accident casnic: “Suferă de o tristeţe cumplită”

Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel

Averea marelui actor urmează să fie împărțită soției și celor doi fii ai acestora, Bogdan Arșinel și Cristian Arșinel.

Averea ce trebuie împărțită se rezumă la 2 terenuri la Sinaia și Crevedia și o cotă parte din alte două terenuri la Dolhasca, un apartament în București, 3 case de vacanță și o mașină

marca Toyota. Marele actor mai avea și 9 depozite bancare în lei, două în euro și altul în dolari, în total având 12 depozite bancare.

Pe lângă aceste terenuri, depozite bancare și imobiliare, Alexandru Arșinel încasa pensie de revoluționar în valoare de 33.720, pensia de 73,512 lei, indemnizație de merit de la Ministerul Culturii în valoare de 74.772 lei. Pentru că avea grijă de soția lui, actorul primea o indemnizație de handicap gradul 2 în valoare de 10.800

de lei.

Citeste si: Boala de care suferea Alexandru Arșinel. Ultimii ani și i-a petrecut prin spitale

Surse: adevarul.ro, cancan.ro, playtech.ro