Câți copii are Florin Piersic Junior. Cine sunt nepoții cunoscutului actor Florin Piersic

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 nov 2022, 16:57

Este mândrul tată a unei fete și a unui băiat

Sursa: Facebook Florin Piersic Jr

Florin Piersic Junior nu este foarte deschis când vine vorba de viața personală, dar se mândrește cu copiii lui pe rețelele sociale.

Florin Piersic Junior a avut două relații serioase, iar fiecare parteneră i-a oferit câte un copil, o fetiță și un băiețel.

Citește și: Vârstă Florin Piersic Jr. Cine este, de fapt, Florin Piersic Junior și în ce filme a jucat

Cine sunt copii lui Florin Piersic Junior

Florin Piersic junior a fost mereu discret cu privire la relațiile pe care acesta le-a avut.

Una dintre relațiile ce nu a fost așa ferită de lumina reflectoarelor a fost cea cu Dorina Chiriac, relație ce a durat 4 ani. Această relație le-a oferit celor doi un dar minunat, fetița lor, Sonia, ce are acum 16 ani, fiind o adevărată domnișoară.

Deși relația celor doi nu a continuat, Florin Piersic junior și Dorina Chiriac au rămas în relații bune și se ajută atunci când este necesar.

Deși Sonia este o adolescentă excepțională, aceasta se confruntă cu un diagnostic pentru care nu există un tratament. ”Sonia mea are 13 ani. Este o ființă extraordinară, e un talent ieșit din comun, are o zonă de excelență aparte, desenul. Este ființa pe care o admir cel mai mult, pentru că este foarte cinstită, deșteaptă și directă. Primele manifestări au început în primul ei an de viață.
De atunci, am mers mai departe cu diverse alte tipuri de manifestări.”
  a spus Dorina Chiriac, potrivit fanatik.ro.

Iubita actuală a lui Florin Piersic junior, Andreea Cipcă, i-a oferit și aceasta un copil, un băiețel de 6 ani, Sasha. Relația celor doi este una longevivă, de aproximativ 9 ani. Andreea Cipcă stă și ea departe de lumina reflectoarelor și rar îl însoțește pe actor la evenimente, aceasta este jurnalistă și mama frumosului băiat pe care cei doi îl au împreună.

Citește și: Florin Piersic Junior iubite. Fiul lui Florin Piersic Senior s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase. Cine sunt acestea

Cum se înțelege Florin Piersic junior cu tatăl lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani, este un iubit actor român, acesta este recunoscut și apreciat pentru personalitatea sa aparte și aspectul lui fizic de invidiat. Viața unui actor nu este una ușoară, iar cum Florin Piersic și Florin Piersic junior au ales amândoi să facă parte din această lume tumultuoasă a teatrului, relația acestora a avut de suferit.

Momentul în care fiul lui Florin Piersic și-a dat seama că în relația celor doi a avut loc o ruptură a fost în perioada pandemiei, când acesta a vrut să își surprindă tatăl,

iar reacția acestuia nu a fost una la care fiul său s-a așteptat. 

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău. Am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui. Întrebasem dacă sunt acasă. Voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat. A venit la mine. Nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat.

Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Eu nu cred că pot fi publicul său. Așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa…

Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva. Să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.”, a declarat Florin Piersic junior, potrivit playtech.ro.

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Sursa: redacția.ro, Facebook Florin Piersic Jr

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.