Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”

Autor: Diana Ghita

Una dintre victimele lui Șacalul avea un copil

Sursa: Observator; Facebook Iana Denisa

Recent, două femei au fost găsite moarte în județul Constanța, după ce fuseseră date dispărute de familiile lor.

Una dintre victime, Denisa Iana, o tânără de 28 de ani, din Timișoara, era căutată de familie de mai bine de două săptămâni. Cealaltă victimă, Delia Avram, de 34 de ani, din Tulcea, a dispărut în iulie. Autoritățile din Constanța au reținut un bărbat supranumit „Șacalul”, principalul suspect în acest caz, pe care îl acuză că le-ar fi ucis pe cele două femei pentru a le fura mașinile și alte bunuri.

Cine sunt cele două femei ucise de Șacalul, în Constanța

Denisa Iana, originară din Timișoara, era mama unui băiețel de cinci ani. Ea a dispărut pe 26 august, iar familia și apropiații au încercat să o găsească prin anunțuri publicate pe rețelele sociale. Din păcate, corpul ei a fost găsit în stare de descompunere între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, învelit într-o pilotă și sfâșiat de șacali.

Denisa fusese într-o vacanță în Bulgaria cu fiul său înainte de dispariție, potrivit Replica Online, iar ultima ei postare pe contul de Facebook datează din 18 august, în care apare alături de copil.

Vestea morții tinerei a provocat o undă de șoc în Timișoara. Prieteni și rude au postat mesaje pline de durere pe pagina de Facebook a Denisei. O apropiată de-a ei a scris: „Pare ireal ce se întâmplă… Dumnezeu să te odihnească în pace, Deny!  Condoleanțe și multă putere familiei! Milan, puiule, mami va veghea mereu asupra ta… Nu mai am cuvinte…

sper să se facă dreptate, dar oricum orice pedeapsă nu e îndeajuns de rea pentru vinovați! Nu te voi uita niciodată, ai fost omul care, atunci când intra într-o încăpere, se lumina, o sa îmi fie dor de râsul tău colorat…”.

Citește și: Două tinere ar fi fost ucise de cel supranumit Șacalul! Au fost găsite fără suflare în Constanța. Denisa a fost părăsită pe câmp și sfâșiată

Delia Avram, în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, a fost dată dispărută de familia ei la începutul lunii iulie. Plecase din localitatea Greci către Constanța, iar de pe data de 2 iulie nu a mai putut fi contactată. Toate bunurile ei, inclusiv mașina, au dispărut, iar ulterior s-a descoperit că autoturismul fusese vândut în Bulgaria.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce declarații a făcut Șacalul, după ce a fost ridicat de polițiști

Autoritățile au descoperit că suspectul cunoscuse victimele prin intermediul unui site de anunțuri care oferea servicii sexuale. După ce le-ar fi sugrumat pe cele două femei, bărbatul le-ar fi furat mașinile, bijuteriile și alte bunuri.

Șacalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Constanța, iar o complice de-a lui se află, de asemenea, în custodia poliției.

În mod șocant, la sosirea la tribunal, bărbatul a negat implicarea în crime și a declarat că, dacă ar fi fost vinovat, autoritățile ar fi trebuit să îl oprească mai devreme.

Citește și: Ce a făcut Șacalul, suspectul care ar fi ucis două tinere pe litoral, cu telefoanele victimelor. Prietenii Denisei au știut că e ceva necurat la mijloc: „Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”

„Nu le-am omorât.(...) Trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate, erau lovite”, a afirmat bărbatul.(...) Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult. Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat”, a declarat suspectul, conform Digi24.

Potrivit aceleiași surse, anchetatorii suspectează că Șacalul a încercat să însceneze crimele pentru a pune vina pe altcineva, dar toate dovezile duc către el ca principal vinovat.