Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 iul 2020, 20:00

Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a anunțat numele concurenților care ajung în Marea Finală "Puterea Dragostei".

Cine sunt favoriții săptămânii?  După ce a prelungit suspansul, Andreea Mantea a decis să dezvăluie numele celor doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei".

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei" e în doliu. Ce s-a întâmplat?

Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Votul publicului a făcut diferența și de această dată, iar dacă până acum era vorba doar despre o șansă în plus pentru câștigarea premiului săptămânal, acum, cei doi favoriți se bucură de un alt avantaj important: ajung în Marea Finală "Puterea Dragostei". 

După minute bune de așteptare, Andreea Mantea a făcut anunțul pe care concurenții îl așteptau încă de la începutul Galei. Astfel, favoriții săptămânii, cei care pășesc direct în Marea Finală "Puterea Dragostei" sunt Livian și Ella.

Citeste si: Cum arată iubita lui Gabriel de la "Puterea Dragostei"? Are planuri serioase cu ea: "E singura și ultima"

Cei doi nu vor merge singuri în lupta către marele premiu astfel că, după ce voturile au fost exprimate, Andreea Pirui și Marius sunt și ei protejați. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Incredibil ce a putut să îi spună. Toată casa e acum împotriva Ellei

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Un comentariu pe care concurenta de la" Puterea Dragostei" l-a făcut a durut-o foarte tare pe Ramona.

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Deși păreau prietene bune, se pare că legătura dintre Ella și Ramona este pe cale să se destrame. Ce s-a întâmplat?

Ella a intrat în conflict cu toți concurenții din casă, fie că a fost vorba doar despre un schimb de replici, fie că s-a ajuns la certuri aprinse. Dacă între ea și Ramona lucrurile păreau ok până acum, o bătaie cu apă pusă la cale în emisiune a reușit să încingă spiritele.

Ramona și Ella au ajuns să se certe după ce Ella a udat-o pe Ramona cu apă, dar se pare că motivul supărării Ramonei este, în realitate, altul. Ella ar fi vorbit despre educația pe care a primit-o, iar Ramona s-a simțit jignită, considerând că Ella a sugerat că ea nu ar avea educație.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Fanii Biancăi de la Puterea dragostei, mobilizare incredibilă pe Facebook: „Puneți mână de la mână și cumpărați o căsuță lui Bibișor!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.