Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei mai votați concurenți

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 sep 2020, 20:00
Cristina Mihaela a anunțat ce concurenți sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții acestei săptămâni la Puterea Dragostei. Iată cei doi concurenți care au reușit să fie pe placul publicului.

Se încheie o săptămână tensionată, cu foarte multe conflicte, intrigi și reproșuri.  Publicul a decis și de această dată ce concurenți merită să fie lideri în casele lor, în săptămână ce urmează.

Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții acestei săptămâni la Puterea Dragostei

Indiferent de ceea ce se întâmplă în casa Puterea Dragostei, publicul are posibilitatea de a decide ce concurenți merită să fie favoriți, astfel că, cei mai votați dintre ei ajung să fie lideri în casele din care fac parte.

Cristina Mihaela a prelungit suspansul în Gala de duminică, astfel că, înainte de a anunța favoriții, prezentatoarea a dezvăluit top 3 cei mai votați concurenți și cele mai votate concurente, într-o ordine aleatorie.

Citeste si: Ce și-au șoptit Mădălina și George în timpul dansului? Mona nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi: "Au așteptat să ies eu pe ușă ca să..."

În casa fetelor, concurentele care au primit cele mai multe voturi din partea publicului au fost Mariana, Mădălina și Alexandra, cele trei luptându-se pentru poziția de lider. Pe primele două poziții s-au clasat Alexandra și Mariana, astfel că între ele s-a dus lupta finală.

La băieți, votul publicului a fost unul surprinzător. Astfel, cei trei concurenți aflați în topul preferințelor publicului au fost Cristi Marinescu, Cristian Comănici și Nicos.

Cel care a ratat șansa de a deveni favoritul săptămânii a fost Nicos, astfel că liderul din casa băieților va fi ales dintre Cristi Marinescu și Cristian Comănici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

Cu toate că lupta a fost una strânsă, în casa fetelor, Alexandra a fost aleasă favorita săptămânii, în timp ce în casa băieților, Cristian Comănici va fi liderul pentru următoarele șapte zile. Nu este pentru prima oară când cei doi concurenți se află în această poziție, devenind o obișnuință ca cei doi să se lupte pentru premiul acordat săptămânal.

Astfel, după ce toată săptămâna și-au aruncat cuvinte grele și au intrat în conflicte puternice, acum, Cristian Comănici și Alexandra  se luptă pentru cecul în valoare de 1500 de euro, dar și pentru titlul de lider suprem în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Descoperire halucinantă la Puterea Dragostei! Au apărut filmări indecente cu Mona, iar George este șocat!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.