Cine sunt favoriții săptămânii? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 aug 2020, 20:00
Cristina Mihaela și concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Ceea ce s-a întâmplat în cursul săptămânii se pare că a reușit să influențeze votul publicului. Iată ce concurenți sunt în topul preferințelor și cine sunt favoriții săptămânii.

După o săptămână tensionată, cu foarte multe intrigi, certuri și conflicte, concurenții de la Puterea Dragostei au aflat cine sunt favoriții săptămânii. Atât în casa băieților, cât și în cea a fetelor, surprizele s-au ținut lanț. 

Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții săptămânii 

Multe certuri, reproșuri și jigniri, cam așa s-ar putea rezuma în doar câteva cuvinte săptămâna care a trecut la Puterea Dragostei.

Concurenții au lansat atacuri dure și nu au ezitat să își impună punctul de vedere atunci când a fost cazul.

În gala din această seară, Cristina Mihaela a anunțat, înainte de a dezvălui favoriții săptămânii, un top trei al celor mai votați concurenți ai acestei săptămânii. Ordinea în care aceștia au fost numți este aleatorie.

Astfel, în casa fetelor, cele mai votate concurente în această săptămână sunt Mona, Alexandra și Mădălina.

În ceea ce îi privește pe băieții de la Puterea Dragostei, cei care s-au bucurat de aprecierea publicului în această săptămână și au primit cele mai multe voturi sunt Nicos, Cristian și George.

Citeste si: Raluca Munte și-a cumpărat o mașină nouă! Cât a costat bolidul de lux?

După ce a anunțat top trei cei mai votați concurenți ai acestei săptămâni, Cristina Mihaela a anunțat ce concurenți nu sunt favoriții acestei săptămâni, aceștia fiind Mona și George.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, în casa fetelor, bătălia finală pentru titlul de favorită a săptămânii s-a dat între Alexandra și Mădălina, în timp ce la băieți, lupta a fost între Cristian și Nicos.

Publicul a decis și de această dată astfel că, favoritul săptămânii în casa băieților este Cristian. În casa fetelor, concurenta favorită este Alexandra, aceasta reușind să obțină cele mai multe voturi din partea publicului, în ciuda personalității sale vulcanice care o determină de multe ori să își iasă din minți și să spună cuvintele grele.

Citeste si: S-a pozat la piscină și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram în fotografia postată de Andra Voloș?

Astfel, favoriții acestei săptămâni sunt Cristian și Alexandra, ei fiind liderii caselor în urma voturilor telespectatorilor. 

Citeste si: Legătura neștiută dintre George și Livian de la Puterea dragostei! Fanii sunt în extaz