Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 dec 2020, 20:00
Cristina Mihaela Dorobantu
Sursa: captura video Kanal D

A fost o gală incendiară sâmbătă, cu numeroase conflicte între concurenți.

Printre cei care s-au certat astăzi, în Gala Puterea dragostei, s-au numărat Cristian Comănici și Alexandra. Totul s-a calmat doar când Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat favoriții săptămânii.

La fete favorite au fost desemnate Mădălina, Alexandra Cărare și Mariana, în timp ce la băieți favoriții la băieți sunt Cristian Comănici, George și Cristian Marinescu.

Mădălina a fost extrem de fericită să afle că este printre favoriți și l-a sărutat pe iubitul ei, George, când a aflat vestea fericită.

Câștigătorul premiului de 1.500 de euro și cine va părăsi competiția vom afla în Gala de duminică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenții de la Puterea dragostei se pregătesc și ei să îl primească pe Moș Nicolae, iar prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a avut o ținută festivă în gala de astăzi și va avea una festivă și în ediția de Moș Nicolae.

Cristian Comănici și Alexandra, prietenie sau rivalitate?

Cristian Comănici și Alexandra au avut o relație dificilă în acest sezon 3 de la Puterea dragostei.

Cei doi s-au contrat în Gala de astăzi, însă, la un moment dat, Alexandra dădea impresia că îl place pe Comănici și că ar putea forma un cuplu cu el.

Cei doi s-au tachinat, iar, atunci când Alexandra a spus că e îndrăgostită de George, a dat de înțeles că îl place pe Cristian Comănici.

"Indragostita sunt de un singur baiat.

Imi place de altul. La unul imi place zambetul lui, pentru ca are un zambet de copil nevinovat, si imi place cum ma priveste in ochi. Cand ma priveste simt ca vrea sa intre prin mine, sa imi citeasca gandurile. Asta imi place la el. Daca simte cineva ca m-a privit in ochi si a vrut sa treaca prin mine, sa spuna", spunea Alexandra, sugerând că acel băiat este Cristian Comănici.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.