Cine sunt favoritii saptamanii la ''Puterea dragostei''? Surpriza mare din partea fetelor! Te asteptai?

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 aug 2020, 18:34

Surpriza incredibila in gala Puterea dragostei. Cine sunt cei mai votati concurenti si cei care au sansa de a castiga 1.500 de euro.

Emotii mari in aceasta seara! Iata cine sunt favoritii publicului si cine are sansa de a castiga cei 1.500 de euro, dar si de a deveni liderul casei. 

Cine sunt favoritii saptamanii?

Emotii mari in tabara fetelor. Favorita saptamanii in urma voturilor celor de acasa este Madalina, asa cum a prezis Cristian ca se va intampla. Madalina a fost vizibil emotionata si a tinut sa le multumeasca celor de acasa pentru toata sustinerea lor si pentru toate voturile primite. 

Citeste si: Adevarul despre bataia dintre Cristian Comanici si Akebono: ''Nu i-a rupt nimic''

Emotiile au fost foarte mari si in tabara baietilor. Cristian era convins ca Nicos va fi favoritul in aceasta saptamana, iar Nicos era convins ca cel care va castiga va fi Cristian. Batalia s-a dat intre Nicos si Cristian Comanici, insa cel care a reusit sa castige este Cristian.

Acesta a zambit satisfacut in momentul in care a aflat verdictul, cel mai probabil se astepta. Nicos a recunoscut ca nu poate sa concureze cu fanii lui Cristian, deoarece fanii Biancai, sora lui Cristian, au devenit si fanii lui. Va reamintim faptul ca Bianca a avut o sustinere enorma in cele doua sezone Puterea dragostei in care a participat si a castigat ambele sezoane datorita bibisorilor. 

Citeste si: Se intoarce in casa Puterea dragostei pentru Cristian Comanici! A facut anuntul chiar acum: ''Daca nu isi va face o relatie...''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se intoarce in casa Puterea dragostei pentru Cristian Comanici! A facut anuntul chiar acum: ''Daca nu isi va face o relatie...''

Maine seara concurentii vor afla cine va lua cei 1.500 de euro si cine va deveni liderul casei, dintre Madalina si Cristian. 

Urmariti cine au fost cei mai votati top 3 concurenti si reactia tuturor in momentul in care Cristian si Madalina au fost desemnati favoriti.

Puteti vedea totul in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Ce se intampla intre Cristian Comanici si Madalina! Gestul lui de la Puterea dragostei spune totul!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.