Cine sunt „Îngerii lui Tate”. Două femei au fost arestate în același timp cu Andrew și Tristan Tate, fiind cercetate în același dosar al britanicilor

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 oct 2023, 03:45

Cine sunt „Îngerii lui Tate”. Două femei au fost arestate în același timp cu Andrew și Tristan Tate, fiind cercetate în același dosar al britanicilor

Sursa: Instagram Naghel Georgiana Manuela/ Ellie Dely/Tristan Tate/ itsandrewtatee - colaj Kanal D

În același timp în care au fost arestați Andrew și Tristan Tate, încă două femei au fost luate la rândul lor, fiind cercetate în același dosar de trafic de persoane al britanicilor. Sunt supranumite „Tate's Angels” (n.r.: Îngerii lui Tate) și sunt fetele de încredere ale lui Andrew. Una dintre ele este iubita bărbatului, iar cealaltă este o fostă polițistă.

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a fost angajată la Secția 7 de Poliție din centrul Bucureștiului. A demisionat acum opt ani pentru a-și urma cariera în videochat, potrivit DailyMail. Luana sau Ellie Dely, conform numelui pe care-l folosește pe rețelele de socializare, l-a întâlnit pe Andrew Tate și a devenit asistenta lui administrativă, ocupându-se cu afacerile online ale bărbatului, în valoare de aproape 100 de milioane de lire sterline.

Cine sunt „Îngerii lui Tate”, arestate în același timp cu Andrew și Tristan

Georgiana Naghel este iubita lui Andrew Tate, are 28 de ani și are cetățenie americană. Este influencer și femeie de afaceri, s-a născut în București și a copilărit în Tunari. Acum cinci ani s-a întors în România și l-a cunoscut pe Andrew Tate, devenind un cuplu după ce l-a ajutat în afaceri.

Citește și: „A văzut-o naivă”. Cum au reușit Andrew Tate și Tristan Tate să le ademenească pe fete să creeze material pentru adulți. Ajutor important le-ar fi fost chiar o fostă polițistă

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, Tristan, în vârstă de 34 de ani și cele două femei sunt acuzați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional.

Toți patru sunt în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Georgiana Naghel și Luana Radu sunt „locotenenții de încredere ai lui Tate”

Atât Georgiana Naghel, cât și Luana Radu sunt „mâinile drepte” ale lui Andrew Tate, care au contribuit la controlul a minim șase femei în vederea creării de conținut pornografic pe Internet.

Citește și: Andrew Tate și Tristan Tate au petrecut noaptea în arest. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și de agresiune sexuală

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui.

Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus.

Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară.”, a declarat o sursă din poliție.

Potrivit legislației române, Luana avea obligația să-și depună anual declarația de avere în vederea dovedirii situației sale financiare. Ultima ei declarație, înainte de a părăsi Poliția, în 2014, notează că deținea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei.

„Din postările ei pe rețelele de socializare vedem imagini cu ea în locații exotice, purtând mărci de lux”, a mai declarat sursa din Poliție citată de Daily Mail.