Cine sunt noii concurenți din sezonul 3 ”Casa iubirii”. Tinerii sunt dispuși să își caute iubirea și au venit să își caute jumătatea

Author: Cristina Mocanu
Andreea Mantea Foto(14)

Andreea Mantea prezintă noul sezon al emisiunii ”Casa iubirii” 

Sursa: Sursă Kanal D

Luni, 15 ianuarie 2024, începe sezonul al treilea al emisiunii ”Casa iubirii”. Iată care sunt noii concurenți.

Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului "Casa Iubirii" începe luni, 15 ianuarie, la Kanal D, captivând telespectatorii cu un mix exploziv de personalități, emoții și, desigur, dragoste. 14 concurenți curajoși, 7 fete și 7 băieți, au intrat în această călătorie captivantă sub îndrumarea îndrăgitei prezentatoare Andreea Mantea.

Cine sunt noii concurenți al sezonului trei al emisiunii ”Casa iubirii”?

Fiecare nou concurent aduce o poveste unică în "Casa Iubirii," transformând emisiunea într-un adevărat carusel de emoții și situații romantice.

Iată o prezentare mai detaliată a fiecărui participant:

1. Aleyna (23 de ani, Botoșani): Aspirantă la o carieră de fotograf, Aleyna își dorește un partener încrezător, prietenos și respectuos, iar "Casa Iubirii" pare locul perfect pentru această căutare.

2. Virginia (24 de ani, Craiova): Masterandă în Administrație Publică și expertă în make-up, Virginia caută echilibru emoțional și o experiență unică în cadrul emisiunii.

3. Bianca (25 de ani, Italia): Make-up artist cu pasiune pentru motoare, Bianca vrea să-și găsească sufletul pereche și a doua "roată" în "Casa Iubirii.”

4. Daniela (23 de ani, Iași): Cu un trecut dificil, Daniela caută un partener responsabil și, eventual, un viitor tată în cadrul emisiunii.

5. Ștefania (19 ani, Padova): Dornică să își încerce norocul în România, Ștefania caută un băiat atent și capabil să se întrețină singur.

6. Robi (27 de ani, București- Agent imobiliar): Își dorește o parteneră matură, cu simțul umorului, capabilă să-l ghideze, și speră ca "Casa Iubirii" să îi aducă această șansă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

7. Robert (23 de ani, Bistrița-Năsăud- Subofițer Jandarmerie): Cu disciplină în sânge, Robert caută o fată sensibilă, plină de viață și loială pentru o relație autentică.

8. Bogdan (23 de ani, Constanța- Muzician): Pasionat de muzică și recent despărțit, Bogdan speră să găsească o fată care să înțeleagă și să aprecieze pasiunea sa pentru arta sunetelor.

9. Ștefan (22 de ani, Bragadiru- Artist și Graphic Designer): Pasionat de hairstyling și design grafic, Ștefan își dorește să se îndrăgostească în "Casa Iubirii.”

10. Laurențiu (33 de ani, Brașov- Animator Sportiv și de Dans): Cu 9 ani de experiență în străinătate, Laurențiu speră să-și folosească abilitățile în "Casa Iubirii" și să găsească dragostea la vârsta de 33 de ani.

Cine sunt concurentii din sezonul 2 Casa Iubirii, care merg in sezonul 3

Sezonul trei aduce înapoi câțiva concurenți îndrăgiți din sezonul anterior: Larisa, Julia, Patrick și Cosmin. Aceștia nu doar că aduc experiența proprie în această călătorie a iubirii, dar promit și noi surprize și momente pline de tensiune.

Citește și: Concurenții din „Casa iubirii” s-au înscris în sezonul 3! Iată cine va apărea în noul sezon al emisiunii

Finalul sezonului anterior a adus momente intense, cu doi finaliști plecând acasă cu premii în valoare de 75.000 de lei fiecare.

Cu fiecare episod, "Casa Iubirii" promite noi relații, momente intense și multe surprize. Telespectatorii sunt invitați să urmărească emisiunea de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:30, și în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 19:00, la Kanal D. Iar pentru cei dornici să revadă sau să descopere cele mai importante momente, acestea pot fi urmărite pe canalul de YouTube Kanal D România și pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

Citește și: Nona de la „Casa iubirii”, hotărâtă să ia lucrurile de la zero! Fosta concurentă a luat o decizie care îi va schimba radical viața

Așadar, fanii "Casa Iubirii" sunt așteptați cu sufletul la gură să descopere evoluția acestei povești pline de dragoste și neprevăzut. Cu fiecare sezon, emisiunea continuă să fie un adevărat festin pentru pasionații de romantism și dramă, iar sezonul trei nu face excepție. Astfel, aventura dragostei continuă, iar telespectatorii sunt invitați să rămână cu ochii pe micile ecrane pentru a descoperi cine va găsi, în cele din urmă, iubirea adevărată.