Cine sunt părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai, unde doi tineri și-au găsit sfârșitul violent

Autor: Diana Ghita

Părinții lui Vlad Pascu ar fi niște oameni influenți

Sursa: bzi.ro

Părinții lui Vlad Pascu ar fi niște persoane foarte influente, potrivit bzi.ro. Din acest motiv tânărul ar fi fost eliberat de către polițiști, chiar dacă i-au fost găsite droguri în mașină.

Vlad Pascu ar mai fi avut și în trecut antecedente din care a scăpat fără a da socoteală pentru acțiunile sale.

Citește și: Răsturnare de situație! Au apărut rezultatele raportului INML în ceea ce-l privește pe Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care a provocat teribilul accident în stațiunea 2 Mai

Ce influență au părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai

Tânărul aflat sub influența drogurilor, care a făcut două victime la 2 Mai, ar fi scăpat de două ori de răspunderea în fața legii datorită părinților săi. Aceștia ar avea multe relații la nivelul administrației locale și centrale.

Vlad Pascu s-a urcat la volanul mașinii, cu toate că se afla într-o stare de inconștiență cauzată de cocktailul de substanțe interzise pe care îl consumase. Ulterior, acesta a curmat viețile a doi tineri, lovindu-i în plin cu mașina.

Fata și băiatul de 21, respectiv 22 de ani făceau parte dintr-un grup de 8 persoane, care circula pe marginea drumului principal din localitatea 2 Mai.

Potrivit bzi.ro, în ultimul an, băiatul a mai avut de a face cu autoritățile, pe motivul consumului de droguri, însă a reușit să se sustragă de fiecare dată. Chiar și înainte de a produce cumplitul accident, acesta a fost oprit în trafic.

Însă, ulterior, i s-a permis să-și continue drumul, deși documentele sale erau neînregulă. Bolidul la volanul căruia se afla Vlad avea asigurarea RCA expirată, dar poliția nu i-a confiscat talonul, așa cum prevăd procedurile.

Citește și: „A fugit! A lovit şi a fugit!” Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, arogant la audieri. Dialogul halucinant dintre martori și operatorii 112

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Comportamentul haotic al lui Vlad Pascu a fost sesizat și de către alți șoferi

Înainte de accident, la ora 00:40, un participant la trafic a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că Vlad conducea nebunește, cu o mare viteză, pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai. După două ore de la apel, polițiștii l-au oprit pe băiatul de 19 ani, în mașina căruia au descoperit substanțe interzise. 

Cu toate acestea, tânărului i s-a testat doar alcoolemia la secția de poliție, unde a stat în jur de o oră. Ulterior, la ora 04:30, acesta a fost eliberat.

Chiar dacă autoritățile susțin că, la momentul acela, șoferul nu consumase droguri, tragedia s-a întâmplat la mai puțin de o oră după ce a fost lăsat liber, mai exact la ora 05.25.

Potrivit spuselor șefului Inspectoratului de Poliție Constanța, Vlad Pascu a consumat droguri la un local din Vama Veche.

Imaginile surprinse, cu jumătate de oră înainte de accident, de o cameră de supraveghere a unei benzinării au dovedit că tânărul se afla, deja, sub influența drogurilor. 

Acum, tatălui Robertei, fata ucisă de Vlad,  îi este frică de mușamalizarea acestui caz, potrivit sursei citate.

Toate aceste detalii conduc la ipoteza conform căreia părinții lui Vlad Pascu ar fi putut interveni pentru a-și sustrage fiul de răspunderea în fața legii, pentru viețile curmate la 2 Mai.

Citește și: „Pentru Roberta” Ce a apărut în locul tragediei de la 2 Mai, acolo unde Roberta și Sebastian au fost uciși