Cine sunt româncele care au creat pantofii purtați de Jennifer Lopez. Cum au pornit afacerea și cum au reușit să încalțe cele mai mari staruri de la Hollywood

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2022, 12:10

Cine sunt româncele care au creat pantofii purtați de Jennifer Lopez

Alina Popa și Dana Iuga, româncele care le-au încălțat pe Jennifer Lopez, Heidi Klum și Thalia, dezvăluiri din spatele unei afaceri de succes.

Alina Popa și Dana Iuga au dezvoltat o nouă inovație în domeniul pantofilor cu toc, inovație care le-a adus succesul la Hollywood. Originare din Sibiu, Alina și Dana au încălțat vedete celebre precum Jennifer Lopez, Heidi Klum și Thalia. Cele două au vorbit în premieră la Teo Show despre afacerea lor și cum au ajuns să o încalțe pe JLO.

Cine sunt româncele care au creat pantofii purtați de Jennifer Lopez. Cum au pornit afacerea și cum au reușit să încalțe cele mai mari staruri ale lumii

Alina Popa și Dana Iuga, celebrele românce care au încălțat vedete cunoscute de la Hollywood, au dezvoltat o inovație a pantofilor cu toc. Pantofii lor au un mare succes atât în România, cât și în afară.

”Avem un brevete de invenție pe partea de prinderi, mi-a plăcut foarte mult o expresie ”breaking the rules”, am luat regulile care nu pot fi încălcate în industria încălțăminte...și

a funcționat, lucrurile au mers foarte bine. Pantonfii, în zona din spate sunt mult mai confortabili”,
a spus Dana Iuga, designer.

Alina și Dana au dezvăluit cum a pornit această afacere și cum au reușit să ajungă atât de departe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Firma este de 8 ani, dar a fost o lungă cercetare.

La început, Dana, clar, a vrut să facă pe domeniul în care a studiat, iar eu am terminat un MBA și clar voiam să fac în domeniul acesta având o experiență din trecut cu firma tatălui meu, după care un magazin de designeri români. Am zis, băi, hai să facem ceva împreună și ce știm să facem și uite că o facem foarte bine”, a spus Alina Popa, manager.

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu, despre decizia de a-și ”topi” buzele:”Nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel”

Cum a ajuns Jennifer Lopez să cumpere pantofi de la cele două românce

Dana Iuga, designer-ul brandului, a dezvăluit cum a ajuns să-i facă pantofii lui JLO și cum au început să colaboreze.

”Nu, nu a venit Jennifer Lopez, au venit stiliștii ei, care sunt foarte bine plătiți de ea...Ne-au văzut pe Instagram, dacă vezi Instagramul nostru este unul foarte inedit, și ne-a văzut stilistul principal, și ne-a scris, iar apoi au urmat proiectele”, a spus Dana Iuga.

Citeste si: De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: "Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști"