Câțiva turiști au pus în scenă un festin de zile mari, cu băutură și mâncare ca la nuntă. Carnea afumată a stat agățată de umbrelă, iar vinul și șampania au fost servite din frapiere.
Un grup de turiști români a atârnat hălci de carne pe o umbrelă, în Costinești
Oamenii au închiriat câteva șezlonguri și o umbrelă de care au agățat câteva hălci sănătoase de carne afumată, jambon, slănină și costiță de porc din care aveau să facă, probabil, un veritabil festin pe plajă, iar masa a fost doldora de
Imaginile au uimit lumea din jur și, evident, au fost postate pe rețelele de socializare, unde a pornit o adevărată cursă a comentariilor care mai de care mai ironice.
„Omul e la all inclusive. Dacă mai avea și o cunună de usturoi, era nr. 1!”, scrie cineva.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
„Anul trecut, tot pe plajă în Costinești, au chemat lăutari să le cânte!”, se amuză un alt internaut.
La final, un român dă verdictul: „Decât așa, mai bine singur pe plajă în Mamaia”.
Turiștii români preferă să vină cu mâncare și băutură de acasă
Mai în glumă, mai în serios, multe plaje s-au transformat, parcă, în bucătării ambulante în aer liber, mai ales de când prețurile la mâncare și băuturi au crescut simțitor.
Mulți turiști recunosc că vin cu pachet.„O beriță, apă... am venit pregătită. Am avut un sandviș, da. Pregătești acasă, știi ce pui acolo și este ok, dar așa este foarte scump”, a declarat, pentru Știrile Kanal D, o turistă.
Dar, evident, nu toată lumea face o economie în vacanță. Alții preferă să stea pe șezlonguri sau la terasele de pe plajă și să fie serviți ca niște regi cu mâncare, băutură sau, de ce nu, o narghilea.