Cine sunt și cu ce se ocupă nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Aceștia au strălucit în ziua marelui eveniment

Autor: Diana Bostan

Iancu și Denisa au fost cununați de Ileana și Claudiu Voicu.

Sursa: Instagram: Iancu Sterp/ Ileana Voicu

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au unit destinele într-o ceremonie plină de emoție, alături de nașii Ileana și Claudiu Voicu, care au adus eleganță și rafinament întregului eveniment.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase încărcate de emoție și simbolism. Data de 27 octombrie, aleasă pentru marele eveniment, a fost cu atât mai specială cu cât coincide cu aniversarea nunții surorii lui Iancu, Ileana, căsătorită în aceeași zi, în 2019. Întreaga zi a fost marcată de tradiții și momente speciale, la care nașii Ileana și Claudiu Voicu au avut un rol central.

Citește și: Detaliul nemaipomenit de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Ce au servit invitații, dar și cum a arătat a doua rochie aleasă de Denisa pentru marele eveniment

Cine sunt Ileana și Claudiu Voicu, nașii aleși de Iancu și Denisa

Cei doi nași, buni prieteni ai mirilor, i-au însoțit pe Iancu și Denisa de la pregătirile de dimineață până la festivitățile de seară, fiind un sprijin esențial în această zi memorabilă.

Ileana, în vârstă de 28 de ani și asistent medical, a impresionat prin ținuta sa elegantă, iar Claudiu, cunoscut pentru discreția sa, a adus o notă de sobrietate și clasă întregului eveniment, notează Cancan.

Potrivit sursei menționate anterior, cei doi nași sunt un cuplu respectat în comuna Gura Râului din județul Sibiu. Claudiu păstrează o prezență mai discretă pe rețelele sociale, în timp ce Ileana împărtășește cu bucurie momente din viața lor și pasiunea sa pentru make-up. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Citește și: Ce ținută a ales Daniela Iliescu să poarte la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Primele declarații despre alegerea rochiei: „Am purtat și lenjerie intimă”

Relația dintre Iancu și Denisa datează din anii de liceu, când cei doi s-au cunoscut și au început o poveste de dragoste care, în ciuda unei perioade de despărțire, a rezistat în timp. Sentimentele puternice dintre cei doi i-au reunit, iar în noiembrie 2023, după o competiție de MMA, Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa.

„Ne legăm viețile într-o promisiune care vine din suflet.

În acest loc sfânt, fiecare cuvânt și fiecare privire ne întăresc credința în drumul nostru împreună. E începutul unei călătorii binecuvântate, cu inimi pline de recunoștință și speranță”, au spus cei doi miri în ziua nunții, potrivit Cancan.

Ce ținute și-au ales Iancu Sterp și Denisa Coțolan pentru nuntă

Pentru nuntă, Denisa Coțolan a ales un machiaj simplu, dar de efect și o manichiură albă, în formă de migdală, exact pe stilul ei. 

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Ce ținute și-au ales mirii pentru marele eveniment

Ceremonia religioasă s-a desfășurat într-un cadru de vis, la Biserica din Hațeg, unde au fost prezenți membrii familiei, dar și apropiații. De asemenea, la petrecerea de nuntă au luat parte în jur de 400 de invitați.