Cine sunt si cum arata cei trei criminali ai Sabinei? Cum s-au contrazis in declaratii in fata anchetatorilor

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 23:10
Cei 3 criminali ai Sabinei

Cei trei criminali ai Sabinei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Magistratii Tribunalului Giurgiu au luat decizia arestarii preventive pentru 30 de zile pentru criminalii Sabinei. Anchetatorii suspecteaza ca cele doua surori, Samira si Elena, au pus la cale uciderea Sabinei si ca tanarul de 21 de ani ar fi fost doar complice.

El le-ar fi ajutat sa bage cadavrul intr-o valiza si sa ii dea foc pe un camp din localitatea Ghimpati (judetul Giurgiu).

Cei trei suspecti sunt cercetati pentru infractiunile de omor calificat si profanarea de cadavre. La audierile de marti noapte si miercuri acestia si-au recunoscut faptele.

Cei trei locuiau intr-un apartament din cartierul Ferentari, alaturi de mama lor si de cinci copii. Minorii ar fi asistat la crima socanta, care s-ar fi petrecut din cauza unor noi neintelegeri legate de practica prostitutiei de catre Sabina.

Anterior, cele doua surori ar mai fi batut-o si ar fi legat-o pe Sabina pentru ca aceasta sa accepte sa se prostitueze pentru ei.

Ce au declarat criminalii in fata anchetatorilor

Cei 3 suspecti au dat declaratii halucinante in fata anchetatorilor. Autopsia a relevat ca in sangele Sabinei era insecticid, iar tinerele au declarat ca Sabina ar fi vrut sa se sinucida, iar ele ar fi incercat sa o resusciteze.

Tot asa incercau ele sa explice si fracturile la coaste ale Sabinei. Pentru ca nu isi revenea, acestea, in complicitate cu tanarul de 21 de ani, au omorat-o si au incercat sa scape de cadavru, au mai incercat ele sa explice crima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Declaratiile tinerelor aveau rolul de a-i convinge de anumite circumstante atenuante, insa fractura de logica este evidenta.

Toti trei au confirmat in fata anchetatorilor ca au pus trupul neinsufletit al Sabinei intr-o valiza, dupa care tanarul de 21 de ani, care nu avea carnet, a condus masina cu valiza pana in localitatea Ghimpati (judetul Giurgiu), acolo unde au incendiat cadavrul. 

Avocatul din oficiu al uneia dintre surori sustine ca nu exista probe ca cei trei ar fi omorat-o pe Sabina.

Citeste si: Iubitul tinerei incendiate in valiza, PRIMELE DECLARATII despre oribila crima: ''Traiam cu ea, era iubita mea''

 

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!