Cine sunt si cum arata fostele sotii ale lui Jean-Claude Van Damme

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2021, 06:10
jean-claude van damme Foto(7)
Jean-Claude Van Damme, unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood!

Desi se apropie vertiginos de varsta de 60 de ani, celebrul actor Jean-Claude Van Damme si-a pastrat aceeasi carisma peste timp si arata uluitor!

Numele complet al lui Van Damme este Jean-Claude Camille François van Varenberg si s-a nascut pe 18 octombrie 1960, la Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia.
Jean-Claude Van Damme este recunoscut drept un expert in arte martiale, actor si regizor belgian de filme de actiune cu arte martiale. Printre cele mai cunoscute filme cu Van Damme pot fi mentionate Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Soldatul universal (1992), Hard Target (1993), Street Fighter (1994), Timecop (1994), Sudden Death (1995) si The Quest (1996).

Jean-Claude Van Damme a inceput sa practice artele martiale la varsta de zece ani, cand a fost inscris de tatal lui la o scoala de karate, stilul Shōtōkan. Stilurile sale constau in Karate Shōtōkan si Kickboxing. Acesta a castigat centura neagra la karate la varsta de 18 ani. La 16 ani, a inceput sa studieze baletul, ocupandu-se cu acesta timp de cinci ani.

Van Damme spunea despre balet faptul ca "este o arta, dar este si unul dintre cele mai dificile sporturi. Daca puteti supravietui unui antrenament de balet, puteti supravietui unui antrenament in orice alt sport." Mai tarziu a studiat atâat Taekwondo, cat si Muay Thai.

Jean-Claude Van Damme, casatorit de 5 ori cu 4 femei!

In ceea ce priveste viata personala, Van Damme a avut perioade tumultoase, a trait povesti de dragoste intense, a fost casatorit de cinci ori si are trei copii Kristopher (n.1987),

Bianca(n.1990) si Nicholas (n.1995) de care este extrem de mandru.

Van Damme a fost casatorit de cinci ori cu patru femei diferite. Prima sa mare iubire a fost Maria Rodriguez, alaturi de care celebrul actor a trait patru ani, intre 1980-1984).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea de-a doua sotie a lui Jean-Claude Van Damme a fost Cynthia Derderian, a caror mariaj a durat doar un an de zile (1985-1986).

Van Damme a cunoscut-o apoi pe marea lui iubire, Gladys Portugues, care i-a devenit a treia sotie intre 1987-1992. In 1992 cei doi au divortat, desi aveau doi copii minunati.
Doi ani mai tarziu, in 1994, Van Damme s-a casatorit pentru a patra oara cu actrita Darcy LaPier, alaturi de care a trait doar trei ani, si au avut un copil.

La doi ani de la despartirea de Darcy LaPier, in 1999, celebrul actor a decis sa se recasatoreasca cu nimeni alta decat frumoasa si marea sa iubire, Gladys Portugues, care ii este alaturi si in prezent.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.