Cine sunt si cum arata in viata reala actorii Hazal Türesan și Firat Altunmese, Beliz și Demir, din serialul „Doctorul minune”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 11 oct 2021, 17:49

Hazal Türesan și Firat Altunmese

Sursa: TVMania

Actorii Beliz și Demir din serialul „Doctorul minune” au cucerit inimile telespectatorilor. Iată cum arată Hazal Türesan și Firat Altunmese în viața reală.

Serialul “Doctorul minune” a surprins prin povestea excepțioală, dar și prin actorii aleși. Însă, doi dintre ei, Hazal Türesan și Firat Altunmese, au atras atenția fanilor. 

Citeste si: Actorul Onur Tuna, transformare fizica radicala! Iata cum arata celebrul actor care a dat viata personajului Ferman in serialul Doctorul minune, la cateva luni de la incheierea filmarilor!

Cine este si cum arata Hazal Türesan, din serialul „Doctorul minune”

Hazal Türesan, cea care îi dă viață lui Beliz, are 36 de ani. De când era doar un copil, Hazal a avut un singur vis, acela de a deveni actriță. Chiar dacă părinții au vrut ca ea să facă Facultatea de Relatii Internaționale, actrița și-a urmat visul. 

“Am abadonat Facultatea de Relații Internaționale în anul trei și am ales să studiez actoria la Universitatea din Ankara.

Obiectivul meu nu era să devin faimoasă, ci să fiu fericită”,
a spus ea.

Citeste si: Recunoasteti fetita din imagine? Este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din distributia serialului Doctorul minune!

Potrivit TVMania, Türesan și-a făcut debutul în televiziune în 2008, cu un rol în serialul “Unutma Beni”. Însă, adevărata afirmare pentru ea a venit în 2014, când a fost invitată să o joace pe Aslı Denizer în producția „Dragoste de contrabandă”.

„Eram disperată să joc și atunci am avut ocazia să primesc un rol în serialul “Dragoste de contraband”. Tot în acel moment am aflat de boala tatălui meu. Avea cancer pulmonar”.

Actrița și-a pierdut tatăl înainte de începerea filmărilor.  “Dacă nu am înnebunit în acel moment a fost pentru că acceptasem să joc în serial. Asta m-a ajutat”, a mărturisit ea. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hazal a mai avut roluri în “Răzbunare pe tocuri” și “Fiicele doamnei Fazilet”, iar la Netflix apare în două producții de succes: serialul fantastic „The Gift” și în serialul cu accente thriller Fatma. 

Cine este si cum arata Fırat Altunmeşe, din serialul „Doctorul minune”

Actor Fırat Altunmeşe are 31 de ani, iar în “Doctorul minune” îl interpretează pe Demir, rivalul lui Ali (Taner Ölmez) la inima lui Nazli (Sinem Ünsal).

Fırat Altunmeşe este fiul unui cunoscut cântăreț turc, İzzet Altınmeşe, și a fost pasionat de actorie încă din adolescență.

Pentru că și-a dorit să urmeze acest drum, tânărul a studiat în acest sens la școala Atölye – Craft Tiyatro Kadıköy, iar în 2013 a debutat în televiziune cu un rol în

serialul “Vicdan”. După acest proiect au urmat alte 6 seriale, cel mai cunoscut dintre ele fiind “Iubire și răzbunare”.

Firat este foarte discret cu viața personală și încearcă să stea mereu departe de ochii paparazzilor, însă în 2019 a fost protagonistul unui incident, iar cei de la publicația Hürriyet au publicat atunci detaliile.

Citeste si: Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

În 2019, Firat  s-a certat cu iubita la ieșirea dintr-un club din Istanbul, iar aceasta a dat în el și l-a zgâriat pe față. Nu se știe de la e a pornit totul, însă Firat a reușit să o calmeze fără să ridice mâna la ea sau să amplifice scandalul. 

Producția “Doctorul minune” s-a terminat la turci în luna iunie 2021, după doar două sezoane, și a avut priză la public atât în țara de origine, cât și în țările în care a fost difuzată, printre ele Bulgaria și Argentina.