Cine sunt surorile din România care s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți. Este un caz rar

Autor: Lavinia Medrea

Cine sunt surorile din România care s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți. Este un caz rar

Sursa: PixaBay

Pe data de 8 noiembrie, o familie din Ploiești și-a sărbătorit cele două fete, care s-au născut pe aceeași dată, deși nu sunt gemene.

Chiar dacă nu sunt gemene, două fetițe au fost născute în exact aceeași zi, în ani diferiți. Cea mare, Carla Anastasia Mihaela, s-a născut pe 8 noiembrie 2018, iar cea mică, Rose-Marie Natalie, s-a născut acum trei zile, pe 8 noiembrie 2022. 

Caz rar în România. Două surori s-au născut în aceeași zi, în ani diferiți

„Sunt convinsă că este un caz rar! Personal, în toată cariera, nu am întâlnit așa ceva.

Cu siguranță, Carla și Rose-Marie sunt mândria orașului nostru”, a mărturisit dr. Marilena Natalia Avram, femeia care a fost de față la nașterea celor două fete.

„Ele sunt comorile noastre! Nu îmi încap în piele de fericire. Abia aștept să le serbăm pe amândouă în aceeași zi”, a declarat Florian Tudorache, tatăl micuțelor.

Citește și: Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cunoscut drept „Romario”, tatăl fetelor, care a fost jurnalist sportiv de meserie iar acum este social media specialist, nu este singurul caz de părinte cu copii născuți în aceeași zi, dar în an diferiți.

Antoine Griezmann, fotbalistul celebru care are trei copii născuți în aceeași zi

Pe lângă Florian și soția sa, Alina, care sunt părinții a două fete născute în aceeași zi, dar în ani diferiți, Antoine Griezmann, un fotbalist celebru, are trei copii născuți pe 8 aprilie, în ani diferiți.

Mia s-a născut pe 8 aprilie 2016, Amaro pe 8 aprilie 2019, iar cea mică, Alba pe 8 2021.

Citește și: Cristina Bălan a făcut avort. Artista este convinsă că gemenii ei au sindromul Down din cauza unei întreruperi anterioare de sarcină

„Cazul nostru seamănă foarte mult cu cel al lui Griezmann. Copiii lui sunt născuți pe 8, la fel ca fetele noastre.

De asemenea, francezul și soția sa s-au căsătorit în 2017, iar eu și Alina ne-am cunoscut tot în acel an. Ei au devenit o familie în iunie, iar noi ne-am cunoscut în iulie”, a mai declarat Florian Tudorache, tatăl fetițelor născute în aceeași zi.