„Cine te-a bătut, frate?”. Cristi Tănase, surprins sângerând pe podeaua unei scări de bloc! Ce a pățit celebrul fotbalist

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 feb 2024, 21:48

Cum a ajuns Cristi Tănase într-o astfel de situație

Sursa: Captură Digi Sport

Fostul fotbalist Cristi Tănase a fost surprins într-o ipostază compromițătoare. Imaginile cu el căzut pe holul blocului au devenit foarte virale.

Cristi Tănase a avut o carieră impresionantă în domeniul fotbalului, jucând 36 de meciuri în echipa națională. Însă, după ce s-a retras acum un an și jumătate din acest domeniu, fostul campion a ajuns în situații destul de delicate.

Cristi Tănase și-a îngrijorat prietenii

După ce, la finalul anului 2023, a fost prins în timp ce conducea sub influența cocainei, acum fostul fotbalist a fost surprins într-o ipostază inedită.

Acesta a fost filmat în timp ce se afla pe podea, în holul unui bloc și postat pe rețelele de socializare.

În clip Cristi Tănase nu doar că era la pământ, ci și sângera, întrucât avea un dinte spart. Locatarul care l-a filmat a încercat să-i dea, totodată, o mână de ajutor sportivului, întrebându-l întâi ce a pățit. Însă, fostul campion i-a spus: „N-am pățit nimic, sunt bine”.

În cele din urmă, bărbatul s-a ridicat de pe podea, fiind susținut de omul care a făcut videoclipul. Ulterior, filmarea a ajuns în mediul online, unde s-a viralizat foarte rapid.

Citește și: Veste șoc în fotbalul românesc! Dodel, prins drogat la volan: ” Li s-a părut ciudat comportamentul și cum îi privea” Ce riscă fostul fotbalist

Imaginile au fost văzute chiar și de către Bogdan Stancu, unul dintre foștii lui colegi de echipă, care l-a sunat imediat pe Cristi Tănase pentru a-l întreba ce i s-a întâmplat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?».

«Cine să mă bată, mă? N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile”, le-a povestit Tănase celor de la gsp.ro.

Cum a ajuns Cristi Tănase în această situație

De asemenea, fostul fotbalist a dezvăluit și motivul pentru care se afla într-o asemenea postură: „Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa”.

Acesta se arată, totodată, foarte revoltat de faptul că situația a luat o asemenea amploare, explicând că nu i se pare ceva ieșit din comun: Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut...”.

Citește și: Gest nobil din partea lui Mihai Stoica și a fiicei sale: „Am gătit pentru 500 de câini”

Cristi Tănase a dezvăluit și din ce motiv avea un dinte lipsă pe filmare, spunând că nu a fost implicat în nicio bătaie, ci că dintele nu a fost pus bine de către medicul stomatolog.

„Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el”,  a adăugat fostul campion.