Cine va câștiga titlul în Bundesliga? Se anunță o luptă grea la vârful clasamentului

Author: Diana Tilă

Ediția din acest an a Bundesligii a devenit una cu adevărat spectaculoasă. Asistăm la o luptă la titlu neașteptat de strânsă la startul sezonului. Asta pentru că Bayern Munchen, principala favorită la titlu, ca întotdeauna, se arată mai vulnerabilă ca niciodată. Echipa pregătită de tânărul Julian Nagelsmann are mari dificultăți în a obține rezultate bune în mod constant și asta se observă și în jocul bavarezilor, care suferă constant.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund pare să aibă o echipă mai închegată ca niciodată, în ciuda plecării lui Erling Haaland, norvegianul fiind cel mai valoros jucător de pe Borussia Park din ultimii zeci de ani. Așadar, echipa a fost capabilă să reconstruiască iar sub conducerea lui Terzic face un sezon extraordinar, fiind chiar pe primul loc în acest moment, chiar dacă la o diferență mică de puncte de „mașinăria de fotbal” numită Bayern Munchen.

Cine este interesat de cotele la pariuri pe fotbal ar trebui să se uite atent la acest sezon din Bundesliga, pentru că finalul stagiunii se anunță unul cu adevărat de foc.

Așadar, care sunt argumentele pentru cele două echipe? Cine va câștiga titlul în acest sezon? Citește în continuare ca să afli toate detaliile de care ai nevoie astfel încât pariul tău să aibă șanse mai mari de reușită.

Cele două favorite la titlu în Bundesliga - Argumente pro și contra

Bayern Munchen rămâne pentru mulți principala candidată la titlu în Bundesliga, indiferent de clasament. Asta pentru că, cumva, bavarezii reușesc mereu să câștige campionatul, chiar și când pare aproape imposibil sau când au o stagiune mai nereușită. De altfel, Bayern Munchen a câștigat ultimele 10 titluri așa că nu ar fi nicio mirare să îl câștige și ep al 11-lea. Pedigree-ul de campioană nu este singurul argument în favoarea bavarezilor, însă. Lotul este unul absolut extraordinar, cu jucători de clasă mondială în toate departamentele. Vorbim de nume colosale precum De Ligt, Musiala, Thomas Muller sau Sadio Mane. Aceștia reprezintă genul de fotbaliști care pot să facă diferența oricând va fi nevoie și Bayern se va baza pe asta. În plus, evoluțiile bavarezilor de până acum poate că au fost fluctuante, însă atunci când joacă bine, Bayern este capabilă să învingă pe oricine și o victorie în marele derby cu Borussia Dortmund (cum pare probabil) va aduce un mare avantaj în lupta la titlu.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund pare să arate mai bine ca niciodată. Sebastian Haller s-a întors și înscrie constant, Jude Bellingham este cel mai bun mijlocaș la închidere din tot campionatul iar în defensivă Guerrero și Hummels fac o treabă extraordinară. Antrenorul Terzic, atât de iubit de fani, par să facă echipa să joace aproape impecabil și asta a adus și un moral bun în vestiar, ceea ce poate conta enorm.

Drept urmare, Bayern și Borussia par că se vor duela până la capătul sezonului pentru cel mai important trofeu din Germania și asta nu ar trebui să mire pe nimeni.

 

sursa foto: unsplash.com

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.