”Cine vă dictează astăzi” Petre Daea, ministrul Agriculturii, a dezvăluit cine stă la baza deciziilor sale: ”Îmi cronometrează activitatea și îmi măsoară rezultatele muncii zilnice”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 oct 2022, 22:41

Petre Daea, Ministrul Agriculturi și Dezvoltării Rurale, este invitatul din această săptămână al emisiunii de interviuri ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Petre Daea ocupă funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale începând cu data de 8 iulie 2022, după demisia lui Adrian-Ionuț Chesnoiu. Telespectatorii au ocazia să-l cunoască pe Petre Daea omul, în afara funcție de oficial pe care o ocupă în Guvernul Nicolae Ciucă. Ministrul a răspuns la cele mai controversate întrebări legate atât de cariera de politician, cât și de viața de familie.

Petre Daea: ”Misiunea mea este să fac ce trebuie pentru această țară”

Petre Daea, invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, este Absolvent al Facultății de Agronomie Timișoara, cu specializarea de inginer agronom, și a urcat pe parcursul a trei decenii în ierarhia structurilor agricole din județul Mehedinți. Și-a început activitatea în cadrul Partidului Social Democrat în 2001 și a ocupat în cadrul Guvernului funcțiile de Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, Alimentației și Pădurilor, și de Ministru al Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale. 

Citeste si: Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, faţă în faţă cu Denise Rifai, duminică, de la 22:00, la Kanal D: “Nu fac parte din categoria celor care critică oaia şi dimineaţă îi mănâncă brânza”

Din luna iulie a acestui an, Petre Daea este ministrul Agriculturii, politicianul a fost pus în fața unor situații fără precedent de către moderatoarea emisiunii, Denise Rifai, care i-a adresat și prima întrebare roșie a serii: ”Cine vă dictează astăzi”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o carieră longevivă în domeniul politic, Petre Daea a fost prompt și a dat o explicație scurtă, clară și concisă.

”Conștiința și misiunea! Conștiința profesională și misiunea pe care o am de această dată, nu ușoară, care creează o serie întreagă de probleme, din punct de vedere al confortului în familie, pentru că nu este simplu, în familie, să nu te regăsești, te întâlnești cu soția doar câteva ore pe noapte. Atunci când ajungi acasă și, să zicem, pui capul pe pernă și te gândești dacă în ziua respectivă ai făcut ceva ce trebuia.

Acest lucru îl fac zilnic. Eu am și o sa las la Ministerul Agriculturii și dvs., presa în general, să puteți urmări ce a făcut Daea cât a fost în această funcție în fiecare zi. Am un consilier care îmi cronometrează activitatea și îmi măsoară rezultatele muncii zilnice. Misiunea mea este să fac ce trebuie pentru această țară și să mă folosesc de cunoștințele pe care le am și să-mi îndeplinesc, spuneam, sarcinile în așa fel încât lumea să poată să mă vadă pe stradă ca un om care a fost sprijinul lor și pentru care eu am lucrat”, a
spus Petre Daea.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Petre Daea. Camelia este cu 18 ani mai tânără decât ministrul Agriculturii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.