Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”, sezonul 3? Urmărește MAREA FINALĂ duminică, 5 septembrie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 aug 2022, 00:15

Duminică, 5 septembrie, are loc Marea Finală a emisiunii „Puterea Dragostei”, la Kanal D.

Mâine, 5 septembrie, telespectatorii emisiunii „Puterea Dragostei” vor avea parte de o finală plină de surprize. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Cum a desfiintat-o Codrut pe Maria inainte de Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3: "Erai o disperata!" SECRETUL dezvaluit de fata cu Marinescu despre concurenta

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. EI au castigat la Puterea dragostei! Cine e cuplul anului. Cristina Mihaela a facut anuntul

Maine,  sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei se va încheia. Telespectatorii vor afla deznodământul celui de-al treilea sezon al reality show-ului de la Kanal D 

Astfel, de la ora 16.00 și de la ora 19.00, concurenții sezonului trei se vor afla pentru ultima oară în fața micilor ecrane. Însă, nici în Gala de mâine, concurenții nu se dezmint ci dimpotrivă, aceștia vor face anumite afirmații malițioase.

Tensiunea va fi la cote maxime. Conflictele vor izbucni de dimineață în casa iubirii, iar concurenții vor avea grijă să se atace cu fiecare ocazie.  

Citeste si: Cat este MARELE PREMIU la Puterea dragostei, sezonul 3! Cristina Mihaela a facut primele declaratii despre Marea Finala

Ediția de mâine îi va avea în centrul atenției pe Marinescu, Codruț, și Maria, cei mai controversați concurenți din casa Puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codru susține că Marinescu și Maria se prefac că sunt cuplu doar pentru a câștiga emisiunea Puterea dragostei.

După ce a fost întrebat de Cristina Mihaela Dorobanțu dacă crede că cei doi concurenți vor rămâne împreună și după Marea Finală, Codruț a spus: "În momentul în care noi, în această seară, o să ieșim pe ușa aia, la revedere!"

Scandalul dintre cei trei concurenți ia amploare, concurentii se vor enervat la culme, iar de nervi Codruț va părăsi platoul, fără să îi pese de cineva.

Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”

Chiar dacă are emoții uriașe, Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, va anunța mâine cine sunt cei doi câștigători.

Fiecare dintre cei doi câștigători, o fată și un băiat, va intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de euro.

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând    https://www.kanald.ro/live.html.       

Nu rata Marea Finală Puterea dragostei mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această Gală.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminica a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00.